3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pravonín s čistým štítem zdolal druhý Jankov


Branky


4

Sokol Pravonín čekal v sobotu náročný zápas s druhým týmem tabulky - Jankovem. Navíc se soupeřem, který na podzim pokořil domácí výsledkem 5:3, když vymazal poločasový náskok hostů 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly přispěly k poločasovému vedení domácích

Domácí se dostávali před branku soupeře o něco častěji, ale bez úspěšného zakončení. Hosté hrozili tradičně z dobře rozehraných standardek, ale obrana dirigovaná Vlasákem fungovala spolehlivě. Vyložených střeleckých šancí ani na jedné straně příliš k vidění nebylo. Až přišla 28. minuta, kdy aktivně hrající Marek Štěpánek obral o míč váhajícího obránce hostů, poté nezaváhal a z pravé strany přízemní střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání. Hosté se vrhli za vyrovnáním, ale otevřenější obrany využili opět domácí. Štěpánek vybojoval míč a přesnou kolmicí vyslal do šance Václava Brzka, který sám před gólmanem nezaváhal a zvýšil na 2:0.

Odpověď hostů nepřišla

Druhý poločas přinesl obdobný obraz jako první část hry. Domácí se pozorně bránili ofenzivní snaze hostů a využívali každé příležitosti k založení protiútoku. K úspěšnému zakončení ovšem chyběla větší přesnost finální přihrávky. Hosté dál hrozili především po zahrání standardních situací, které ale domácí obrana i brankář Veselý spolehlivě řešila. V 70. minutě celý zápas neúnavně bojující Štěpánek vyrazil do samostatné akce, jeden na jednoho obešel stopera hostů a svým druhým gólem potvrdil svůj vynikající výkon v zápase. Pro hostující tým byl stav 3:0 těžko stravitelný a mnohdy zbytečně jeho hráči přeháněli tvrdost v osobních soubojích. Trochu nervózní závěr už rozhodnutého utkání hlavní rozhodčí zvládl uřídit. Pravonín po výhře ztrácí na Jankov už jen 4 body.



Ohlasy k zápasu


Pravonín
Vratislav Ondrák, vedoucí mužstva domácích: "Trenér Filip musel lehce pozměnit sestavu především v obraně, ale na kvalitně hrající mužstvo Jankova nastavil svoje mužstvo dobře. Hrálo se vyrovnané utkání v oboustranně rychlém tempu."




Sestavy


Pravonín
L. Veselý [-] - L. Vlasák [-] , M. Sibal [-] , J. Blažek [-] (78. Š. Filip [-] ) , J. Jantač [-] , M. Štěpánek [-] , D. Červeňák [-] (58. V. Hrubeš [-] ) , T. Rut [-] , V. Brzek [-] , V. Zavadil [-] , J. Lejčko [-]

Jankov
D. Malík [-] - J. Němeček [-] , J. Boťa [-] , J. Zajíc [-] , T. Bartůněk [-] (78. O. Kahoun [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Skála [-] , T. Balík [-] , D. Matoušek [-] , T. Boťa [-] , D. Čermák [-] (16. L. Krška [-] )

ŽK: 81. V. Hrubeš - 81. V. Brabenec , 88. T. Boťa .
Hráči zápasu: M. Štěpánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLIP František - VÖLFEL Jakub, SEDLÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2023 22:08
Remíza

Tip experta: výhra hostů