Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 14:00

19.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další gólové hody v Nespekách


Branky


23. M. Pohořelý (p.) , 26. P. Vrkoslav , 33. T. Máca , 54. D. Pešta , 78. D. Pešta - 1. P. Mařinec , 53. J. Říčař , 88. R. Filip , 90. R. Filip (p.)
2

Před utkáním týmy dělily pouhé dva body. Nespeky tak chtěly využít domácího prostředí a svůj výkon proměnit v bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích se jevila jako jednostranná záležitost

V jarních zápasech nespecké rezervy padá hodně gólů. Výjimkou nebylo ani jejich nedělní utkání proti Choceradům. Už ve 23. minutě se z penalty nemýlil kapitán domácích Martin Pohořelý. O tři minuty později na něj gólově navázal Patrik Vrkoslav, a když po půlhodině hry zvyšoval už na 3:0 Theodor Máca, nevypadalo to s Chocerady vůbec dobře. Nespeky měly první půli zcela pod kontrolou a soupeře v ní vynulovaly.

Přestávka hostům pomohla

Hostující Chocerady vyběhly z kabin z jasným cílem - odvrátit pohromu. Od začátku druhého dějství soupeře tlačily a podařilo se jim snížit na 3:2 po brankách Pavla Mařince a Jaroslava Říčaře. Pak se ale probraly i domácí Nespeky, které využily soupeřova náporu a přizpůsobily mu taktiku. Pomocí rychlých brejků se jim tak podařilo opět náskok navýšit. Nespecký David Pešta si připsal dvě branky. V závěru se ještě hostě zmohli na statečný pokus o body. Dva góly v rychlém sledu po sobě v podání Romana Filipa však znamenaly jen úpravu skóre na konečných 5:4. V posledních třech zápasech tak Nespeky vstřelily čtrnáct branek. V jejich jarních utkáních tak padlo už neuvěřitelných dvaadvacet gólů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky B
Petr Novotný: Utkání s Chocerady nás nezastihlo v dobré formě, přesto jsme dokázali zvítězit. Dnes jsem spokojený pouze se ziskem tří bodů.

Chocerady
Lukáš Kocábek: Nespeky byly v první půli jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vedly. Náš závěrečný nápor k bodům nestačil.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky B
D. Židlík [-] - L. Maršoun [-] , D. Pešta [-] , M. Pohořelý [-] (79. O. Sosnovec [-] ) , V. Sysel [-] , L. Rublič [-] , T. Máca [-] , R. Vojkůvka [-] (86. J. Myslivec [-] ) , M. Tyrner [-] , O. Matyášek [-] , P. Vrkoslav [-] (69. D. Vošický [-] )

Chocerady
D. Tomas [-] - P. Mařinec [-] (54. V. Filip [-] ) , J. Šmíd [-] (86. L. Javůrek [-] ) , M. Miláček [-] , P. Bürgel [-] , J. Říčař [-] - M. Možný [-] (65. Š. Mařinec [-] ) , V. Kuželka [-] (54. V. Pavlíček [-] ) , R. Filip [-] , D. Kabeláč [-] - J. Čejka [-] (86. M. Pavlíček [-] )

ŽK: 29. P. Mařinec , 38. V. Kuželka .
Hráči zápasu: D. Pešta - R. Filip .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMRČKA Daniel - VANER Petr (N), HORA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Rostislav Hašek
Tip experta: výhra domácích