Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série Kondrace nekončí, neporadilo si s ní ani Mezno


Branky


2

Domácím to zatím na jaře šlape. Před zraky vlastních fanoušků se Kondrac chtěla dotáhnout na čelo tabulky a zneklidnit lépe umístěné celky. Mezno, které minulý víkend nehrálo, mělo za cíl odčinit prohru z nespecké přestřelky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře naladění domací šli po čtvrthodině do vedení

Ani ve třetím jarním zápase domácí Kondrac nezaváhala! Tentokrát se jí postavilo Mezno a nutno říci, že v zápase hrálo velmi důstojně. V Kondraci se v sobotu hrál velmi pohledný zápas, v jehož průběhu měla Kondrac více ze hry a již v 15. minutě šla do vedení díky pěkné a umístěné střele k tyči Filipa Sedláčka. Domácí si dále vypracovávali řadu šancí, které však k jejich škodě neproměňovali. Hosté byli také nebezpeční, když hrozili zejména z rychlých brejkových situací. Ve 35. minutě podržel Kondrac velmi dobře chytající Michal Kuklík, který nahradil disciplinárně potrestaného Vejvodu. Bravurně likvidoval například velmi dobře zahraný trestný kop Mezna. Ještě do poločasu pak přidal uklidňující gól domácí David Jindra a Kondrac šla do kabin s vedením 2:0.

Kratší výpadek Kondrace znamenal snížení

Druhý poločas začal obdobně jako skončil poločas první. Kondrac si hrála svoji hru, dále si vypracovávala šance, ale neproměňovala je. Na to došlo až v 57. minutě, kdy po řadě odrazů dorazil do branky míč s trochou štěstí David Votýpka a upravil tak na 3:0. Poté domácí na nějakou dobu ze hry vypadli. Hráči Mezna hru otevřeli a přitlačili domácí do defenzívy a svůj tlak také korunovali snižující brankou na 1:3, když v 67. minutě skóroval Martin Pinc. Snahu Mezna však rázně utnul pravděpodobně nejlepší hráč zápasu Jakub Švec, který v 82. minutě krásnou střelou pojistil vedení domácích gólem na 4:1. V nastaveném čase pak po nedorozumění v domácí obraně Mezno ještě díky Davidovi Růžičkovi snížilo na konečných 4:2. Kondrac zůstává ve druhé polovině sezńy stoprocentní a nasbírala v ní tak už 9 bodů. Příště ji čeká nepříjemný souboj v Jankově. Mezno se na domácím hřišti utká s Pravonínem.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Otakar Sladkovský: "Hrál se pohledný zápas. Věděli jsme, že to nebude jednoduché. Upozorňoval jsem kluky na to, že Mezno je velmi mladý tým složený z urostlých hráčů, kteří fotbal prostě umí! Jsem toho názoru, že tento tým na dolní pozice tabulky nepatří a bude v ní stoupat nahoru! Jsem moc rád, že jsme utkání zvládli už jen proto, že nám chyběli někteří klíčoví hráči, a to zejména brankář Vejvoda, kterého ale výborně zastoupil Michal Kuklík. Někteří hráči pak hráli po nemoci, kterou v týdnu prodělali, ale odvedli 100% výkon! Musím si snad jen zase postesknout nad neproměňováním 100% šancí, které nás ale naštěstí nestálo body."




Sestavy


Kondrac
M. Kuklík [-] - Š. Zvára [-] (75. F. Linhart [-] ) , D. Votýpka [-] (80. J. Maceška [-] ) , J. Švec [-] , D. Kubát [-] , F. Sedláček [-] (60. M. Kočí [-] ) , D. Jindra [-] (46. J. Kaprál [-] ) , P. Sedláček [-] (89. D. Drož [-] ) , D. Lizák [-] , V. Vender [-] , P. Vesecký [-]

Mezno
K. Čeněk [-] - M. Pinc [-] (70. F. Šváb [-] ) , F. Helma [-] , L. Eliáš [-] (46. T. Mazour [-] ) , D. Růžička [-] , J. Ploc [-] , J. Volalík [-] , M. Šváb [-] (78. M. Kosík [-] ) , J. Ploc [-] , M. Eliáš [-] , O. Mikolášik [-]

ŽK: 93. J. Maceška - 80. M. Šváb , 86. M. Eliáš .
Hráči zápasu: J. Švec , M. Kuklík - M. Pinc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLIP František - ŠTIKA Ondřej, KOSTINA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Rostislav Hašek
Tip experta: výhra domácích