5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestavlky venku nestačily na Struhařov


Branky


3. V. Zmek , 29. L. Zoubek , 42. V. Zmek , 61. F. Vlček , 71. O. Frajták
3

Oba týmy své uvodní jarní zápasy prohrály. Vzájemný duel byl tak šancí na reparát. Hosty stále sužuje listina absencí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Struhařově to už od prvních minut vypadalo docela jednoznačně. Po chybě hostujícího Lukáše Laboutky svůj první gól v zápase vstřelil Vojtěch Zmek. Přestavlky se probudily a hra se na pár okamžiků vyrovnala. Za domácí excelovali Zmek a sedmnáctiletý Ondřej Božovský. Ve 29. minutě zvyšoval z trestného kopu Lukáš Zoubek. Do konce poločasu ještě přidal další gól Zmek. Opařené Přestavlky tak šly do kabin za stavu 0:3.

Po změně stran byla vidět větší snaha hostujících hráčů. Přestavlky si vytvořily tři nebo čtyři dobré příležitosti, které však v gól přetavit nedokázaly. Laboutkovu parádní střelu dokázal krýt domácí brankář Lukáš Bára. Struhařov ve druhé pětačtyřicetiminutovce hrozil zejména z nebezpečných protiútoků. Po patnácti minutách druhého dějství tak místo snížení hostů přišel další zásah do jejich sítě, když se nemýlil Filip Vlček. Ten měl po rohovém kopu a chybě brankáře Jakuba Tomana jednoduchou práci. Na konečných 5:0 skóre pečetil Ondřej Frajták. Pro Přestavlky bude klíčový duel s Týncem.



Ohlasy k zápasu



Sokol Přestavlky
Jaroslav Tauer: Jsme zklamaní. Zápas s Olbramovicemi jsme odehráli lépe. Naše absence jsou citelné a musíme pracovat i na útoku.



Sestavy


Struhařov
L. Bára [-] - O. Rabiňák [-] (57. J. Hroch [-] ) , Š. Kojan [-] , L. Zoubek [-] , M. Strnad [-] (57. F. Vlček [-] ) , M. Michálek [-] , V. Zmek [-] , P. Koblasa [-] , T. Yaremko [-] , O. Frajták [-] , O. Božovský [-] (46. D. Božovský [-] )

Sokol Přestavlky
J. Toman [-] - R. Kondáš [-] , D. Chodora [-] , L. Laboutka [-] , P. Mrázek [-] (70. J. Mareš [-] ) , D. Vondrák [-] , J. Kroulík [-] , M. Podhorský [-] , P. Pantoflíček [-] , J. Mikulanda [-] (72. J. Pantoflíček [-] ) , K. Vala [-]

ŽK: 70. O. Frajták - 28. L. Laboutka , 38. M. Podhorský .
Hráči zápasu: O. Božovský , V. Zmek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠTIKA Ondřej - ŠPIČKA Petr, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Václav Šiška
Tip experta: remíza

Vyrovnaný duel - remíza bude spravedlivá.

Tip: remíza