Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nerozhodný výsledek v Choceradech ovlivnil i déšť


3

Zatímco se Choceradům úvodní jarní zápas povedl, Maršovice chtěly na svůj domácí duel s Jankovem rychle zapomenout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jediný gól - ten však stál za to

Již od první minuty bylo jasné, že Chocerady čeká zápas v úplně jiném tempu, než minulý týden ve Vrchotových Janovicích. Maršovicím se po nevydařeném výkonu z minulého týdne podařilo zlepšit herní projev. Hrál se oboustranně velmi rychlý fotbal, k čemuž přispělo také velmi proměnlivé počasí, kdy přeháňka střídala přeháňku. Jako první zahrozili domácí, nicméně hosté na sebe nenechali dlouho čekat a tak se celý první poločas nesl v duchu velkých a neproměněných šancí na obou stranách. Hosté přestali poctivě obsazovat, a tak hrozily hlavně Chocerady. Stav se poprvé měnil ve 43. minutě, kdy se odrazil míč na vápno k osamocenému Danielovi Kabeláčovi a ten se utaženou střelou trefil přesně k pravé tyči.

Oživené Maršovice se do utkání dokázaly vrátit

Šance si vytvářeli i maršovičtí. Unger, Šach ani Žížala se však ve svých šancích neprosadili. V 58. minutě zvyšovaly Chocerady. Opět se prosadil domácí střelec Kabeláč. Tentokrát využil nedůrazu Maršovic před brankou a vlastní střelu dorazil do sítě. Vypadalo to, že si Chocerady se soupeřem poradí a udrží si stoprocentní bilanci na jaře. V 73. minutě se však trefil maršovický Matěj Hašek krásnou střelou z dálky. Hostům se dokonce o deset minut později povedlo i vyrovnat, když se po rohovém kopu Petra Šacha prosadil Jan Břicháček. V závěru měly Maršovice po centru z levé strany šanci na vedoucí gól, ale Žížala hlavou do prázdné brány míč neusměrnil. Zápas tak skončil nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu


Chocerady
Lukáš Kocábek: Rychlému fotbalu přispívalo počasí. Obě strany zahodily hodně příležitostí. Zápas skončil remízou zaslouženě. Vyzdvihl bych oba gólmany a Daniela Kabeláče, který přidal ke dvěma gólům i kvalitní výkon ve středu pole.

Maršovice
Michal Hašek: Úvodních deset minut se nám dařilo, poté jsme začali chybovat v rozehrávce. Od snížení na 2:1 jsme soupeře jednoznačně přehrávali. V úplném závěru jsme sahali i po třech bodech.



Sestavy


Chocerady
D. Tomas [-] - P. Bürgel [-] , M. Miláček [-] (60. V. Kuželka [-] ) , J. Říčař [-] - V. Filip [-] (81. Š. Mařinec [-] ) , R. Filip [-] (85. A. Vojslavský [-] ) , D. Kabeláč [-] - J. Čejka [-] - T. Kadlec [-] , M. Možný [-] , P. Mařinec [-]

Maršovice
M. Pechač [-] - P. Žížala [-] , J. Břicháček [-] , R. Unger [-] , J. Jindra [-] , P. Šach [-] , D. Jamrich [-] (52. S. Šetina [-] ) , J. Řezníček [-] , P. Kopecký [-] (84. R. Hašek [-] ) , M. Hašek [-] , T. Procházka [-]

ŽK: 50. M. Možný , 58. P. Bürgel , 62. M. Miláček .
Hráči zápasu: D. Kabeláč , D. Tomas - M. Pechač .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Miloslav - SHAPOVAL Serhyi, DRNEC Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Václav Šiška
Tip experta: výhra hostů

Tady to vypadá na ostrou 2.

Tip: výhra hostů