Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 14:00

17.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkolepá přestřelka skončila lépe pro domáci Nespeky "B"


Branky


3

Ve velmi vyrovnané tabulce jsou tyto zápasy nesmírně důležité. Nespeky měli za cíl před zraky svých diváků Mezno překonat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody od úvodu utkání

Úvodní minuty nabídly náznaky šancí na obou stranách, do vedení se však dostali domácí v 10.minutě, kdy si nákop z vlastní poloviny skvěle zpracoval Vojkůvka a velmi dobře zakončil. Mezno poté převzalo otěže zápasu do svých rukou a pramenil z toho obrat. Nejprve se po dlouhém nákopu brankáře prosadil přehozením  brankáře domácích Mrázek. O 5 minut později se po povedeném rohovém kopu nejlépe zorientoval ve vápně domácích Ploc a stav utkání byl rázem 1:2.
Ve slibné šanci se ocitl také hostující Šváb, ale jeho střelu z hranice penalty skvěle vychytal domácí Mikuláš Čížek.
Po svižném útoku domácích byl v pokutovém území zasažen do ruky kapitán hostí Růžička. Kopala se tak penalta, kterou Pohořelý svým klasickym lobem se štěstím proměnil a srovnal na 2:2.
Po ztrátě hostů na polovině hřiště domácí zatahli míč po lajně a po centrovaném balonu se znovu prosadil zdánlivě nezastavitelný Vojkůvka. V závěru první půle ještě Nespeky minuly prázdnou bránu. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2.

Napínavý duel rozuzlen až v posledních minutách

Hosté vstoupili do druhé půle velmi dobře a pramenilo z toho brzké vyrovnání, které po chybě brankáře zařídil Mrázek. Zápas se lámal kolem 60. minuty. Po pěkné akci Švába, který byl v pokutovém území faulován byla nařízena penalta pro hosty. Růžička však trestuhodně přestrelil a z rychlé rozehrávky domácích padl ihned gól na 4:3. Klasická fotbalová situace - nedáš, dostaneš.
Hosté však útočili i nadále a po dalším dlouhém výkopu hostujícího brankáře utekl znovu Mrázek a zkompletovaným hattrickem opět srovnal stav utkání.
Za stavu 4:4 to spíše vypadalo, že si všechny body odvezou hrací Mezna, kteří měli mírnou převahu. V 86. minutě si ale na rohový kop naskočil Tyrner a rozhodl o vítězství domácích. V závěru měli hosté ještě jednu velkou šanci, když se míč ocitl na malém vapně, ale po zákroku brankáře domácích jen těsně proletěl kolem tyče. Při posledním nákopu se hosté ješte dožadovali penalty, kterou však hlavní rozhodčí neodpiskal věře asistentovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky B
Petr Novotný: Věděl jsem ,že nás čeká těžké utkání. Přesně před rokem v prvním jarním utkání nás doma Mezno vyškolilo. Takový scénář jsem nechtěl dopustit ,ale průběh utkání ukázal ,že Mezno přijelo opět dobře připravené. Hrálo se nahoru dolů v solidním tempu se spoustou šancí na obou stranách ,ale také se spoustou chyb. Soupeř hrál jednoduchý, důrazný fotbal a nejvíc nebezpečný byl po dlouhých balonech za naší obranu . Spokojený jsem byl s útočnou činností naopak s defenzivou a chybami jsem samozřejmě spokojený nebyl. Divákům se utkání muselo líbit mně ,už tolik ne ,pro trenéra je takový zápas vyčerpávající. První jarní utkání je vždy s otazníkem po ,tak dlouhé pauze a jsem velice rád ,že jsme dokázali zvítězit. Myslím ,že všichni na hřišti nechali maximum a za to jsem jim také poděkoval. Nejšťastnějším hráčem byl určitě starosta obce Nespeky Michal Tyrner ,který se vrátil k fotbalu po čtyřech letech a krásnou brankou hlavou rozhodl o našem vítězství.

Mezno
Michael Šváb: Mezno si chvílemi zasloužilo všechny 3 body. Utkání by možná slušela i remíza. Hlavní rozhodčí pískal velmi dobře a zaslouží si pochvalu. Sporná situace na konci utkání ale mohla skončit i penaltou.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky B
M. Čížek [-] - M. Pohořelý [-] , V. Sysel [-] (78. O. Sosnovec [-] ) , D. Grossmann [-] (90. J. Šimek [-] ) , A. Konopisky [-] , L. Maršoun [-] , R. Vojkůvka [-] , O. Matyášek [-] , M. Tyrner [-] , R. Bejbl [-] (68. D. Vošický [-] ) , J. Kouřimský [-]

Mezno
J. Törkel [-] - F. Helma [-] , L. Eliáš [-] (80. J. Růžička [-] ) , T. Mrázek [-] (82. T. Mazour [-] ) , D. Růžička [-] , J. Ploc [-] , J. Volalík [-] , M. Šváb [-] , J. Ploc [-] , M. Eliáš [-] , O. Mikolášik [-]

ŽK: 25. R. Vojkůvka , 45. V. Sysel , 84. M. Pohořelý - 91. J. Ploc .
Hráči zápasu: R. Vojkůvka - T. Mrázek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŽYDYK Jura - KOSTINA Filip, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jakub Horký
Tip experta: výhra domácích

Nespeky mají o motivaci postaráno. Když svého soupeře porazí, předskočí ho v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích