2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neveklov otočil duel na hřišti Týnce nad Sázavou


Branky


7. V. Vavrek , 10. V. Vavrek - 20. J. Hlaváč , 39. P. Šmejkal , 53. P. Šmejkal (p.) , 83. P. Šmejkal (p.)
3

Týnečtí chtěli rychle zapomenout na nepovedenou podzimní část. Po zimních experimentech a změnách rozestavení přišel na řadu první mistrovský zápas s Neveklovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly i karta ovlivňily průběh první části

Úvod zápasu patřil jednoznačně domácím. Ti šli do rychlého vedení po gólu Vojtěcha Vavreka. Šancí na navýšení náskoku bylo mnoho, ale týnečtí jich využít nedokázali. Neveklov se i přes nepřesvědčivý vstup do utkání dokázal oklepat. Po chybě domácích a narážečce s Bartůškem vyrovnával Jaroslav Hlaváč. Hosté vyučovali z efektivity a vytěžili z minima maximum. Vedoucí branku vsítil chytrým lobem Petr Šmejkal po ztrátě Týnce v záloze. Následně přišel možná nejzásadnější okamžik první půle. Po úniku Bartůška byl Týnec nucen faulovat. Odnesl to Linhart, který za zamezení jasné gólové šance obdržel červenou kartu. Hosté nezúročili početní převahu ve zbytku prvního poločasu, a tak se šlo do kabin za stavu 1:2.

Improvizace domácích nepřinesla příznivý výsledek

Přes poločas pokropil hrací plochu déšť, což nasvědčovalo kombinační hře. Týnec po změně stran rychle srovnal, když se opět trefil Vavrek. Přesilovka Neveklova však byla znát. Domací museli kompletně změnit organizaci hry a přestali stíhat fyzicky. Zkušení hosté tomu přizpůsobili taktiku a Týnec trápili. Improvizovaná sestava nakonec tlaku hostí podlehla a Šmejkal dokázal využít obě penalty, čímž si zapsal hattrick. Šance Jordana ani Jakuba Vavreka gól nepřinesly. Vyspělost Neveklova hostujícímu celku přinesla cenný skalp Týnce.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Jakub Horký: Jsme zklamaní. Začali jsme dobře a měli hodně šancí. O poločase jsme se semkli a věřili ve vyrovnání. Možnosti přicházeli i v 10 hráčích. Prohra je nezasloužená. Musíme zapracovat na reakci na inskasovaný gól.

Neveklov
Václav Šiška: S výsledkem jsme spokojeni. Chybělo nám několik klíčových hráčů, ale zápas jsme dokázali otočit.



Sestavy


FK Týnec
L. Koukol [-] - D. Šejstal [-] , J. Šifra [-] , F. Tuška [-] , J. Linhart [-] , K. Laurich [-] (61. O. Novák [-] ) , J. Horký [-] (74. J. Vavrek [-] ) , V. Vavrek [-] (61. R. Žarnecki [-] ) , J. Stibůrek [-] , M. Povolný [-] , Š. Petrášek [-] (79. O. Stejskal [-] )

Neveklov
V. Šiška [-] - R. Linhart [-] (80. R. Sedlák [-] ) , V. Orna [-] , P. Hašek [-] , J. Hlaváč [-] , B. Vosička [-] , P. Šmejkal [-] , P. Čichovský [-] , J. Hampešt [-] , A. Bartůšek [-] , P. Balík [-]

ŽK: 81. L. Koukol - 12. A. Bartůšek . ČK: 41. J. Linhart .
Hráči zápasu: V. Vavrek - P. Šmejkal .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hocek Josef - BLAHŮŠEK Richard, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jakub Horký
Tip experta: výhra domácích

Týnec bude chtít využít domácího prostředí a posbírat body hned zkraje jarní části.

Tip: výhra domácích