1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gesto FAIR-PLAY od hráče Divišova


Branky


29. J. Vondrák - 21. J. Bíba , 62. J. Bíba , 88. N. Týce
2

Velmi pěkného gesta fair-play byli přítomni jak hráči obou celků, tak všichni přítomní přihlížející na utkání krajské 1.B třídy sk. D, mezi Divišovem a Velkými Popovicemi. O celé situaci nás informoval jeden z účastníků celé situace, brankář Velkých Popovic a zároveň kapitán mužstva, Jan Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Při nerozhodném stavu v průběhu druhého poločasu, při mém zranění, mohl domácí hráč s číslem 8 zakončovat do prázdné brány a místo toho míč zakopl mimo bránu," začal s popisem neobvyklého gesta, jehož se opustil divišovský Martin Vávra, který na zádech nosí právě číslo 8. "Domácí nakonec zápas prohráli, ale zápas by se vyvíjel úplně jinak, pokud by hráč Divišova, takto nereagoval," pokračoval zkušený brankář Velkých Popovic. "Osobně jsem zašel po zápase do šatny soupeře a hráči jsem osobně poděkoval a pochválil za fair play. Já jsem celou tu situaci neviděl," zakončil kvitování morálního gesta Martina Vávry, který možná připravil svůj tým o nějaký důležitý bod v cestě za záchranou v soutěži.

 

Jak už bylo sděleno, domácí fotbalisté nakonec záchranářské utkání s posledními Velkými Popovicemi prohráli ahosté se na ně dotáhly na rozdíl pouhých tří bodů. Za redakci věříme, že takové gesto bude následně, jak se říká, karmou odměněno a důležité výhry v jarní části soutěže ještě přijdou.



Sestavy


TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - Z. Hák [-] (46. M. Vašírovský [-] ) , Z. Janovský [-] , M. Vávra [-] , L. Rozsypal [-] , J. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] , J. Breburda [-] (83. L. Svoboda [-] ) , F. Šmíd [-] , L. Krňanský [-] , J. Blažíček [-]

FC Slavoj Velké Popovice
J. Černý [-] - J. Pořízek [-] , J. Bíba [-] , T. Síbrt [-] , J. Harenčák [-] , O. Kaválek [-] (60. J. Fürbacher [-] ) , T. Dočkal [-] (73. N. Týce [-] ) , P. Kamp [-] , M. Šreil [-] , T. Válek [-] , P. Musich [-] (89. L. Urbánek [-] )

ŽK: 72. Z. Janovský , 73. L. Rozsypal - 34. P. Kamp , 82. P. Musich , 87. J. Bíba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - NEHASIL Karel, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích