6:1
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeleneč rozstřílel Plaňany


Branky


6. T. Luhan , 15. T. Luhan , 20. D. Capek , 22. M. Hajný , 44. L. Novák , 57. F. Larva - 55. J. Klucska
10

Zeleneč se veze na vítězné vlně. Obdivuhodnou bilanci potvrdil Zeleneč v utkání s Plaňany, když vyhrál vysoko 6:1 a připsal si šestou výhru v řadě. Plaňany po vítězstvích proti Vrdům a Sadské prohrály a v tabulce je předskočila Ostrá. O umístění na dvanácté pozici rozhodne poslední kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase bylo po zápase

Na domácích bylo od začátku vidět, že se vezou na vítězné vlně. V 6' vyslali domácí přihrávku středem obrany a stoper Plaňan nešťastně srazil míč k Luhanovi, který se objevil sám před brankářem Arnoldem a s přehledem ho překonal 1:0! V 15' si z pravé strany naběhl Nevařil a jeho přízemní centr uklidil do sítě znovu Luhan 2:0 Ve 20' domácí prostrčili míč středem obrany až k Capkovi, který zvyšoval na 3:0! Ve 22' utáhl svojí střelu z hranice velkého vápna Hajný a bylo to 4:0!  Hosté si vypracovali v první půli jedinou šanci, ale tu včasným vyběhnutím zmařil brankář Šimon. Ve 44' se po krásné kombinační akci z levé strany prosadil do prázdné brány Novák a upravil poločasový výsledek na 5:0!

Domácí měli utkání pod kontrolou

Hostům se v druhém poločase podařilo snížit skóre. V 55' využil zaváhání brankáře Šimona Klucska 5:1! O dvě minuty později v 57' se z levé strany dokázal prosadit Larva a přehodil brankáře Plaňan 6:1! Domácí tým měl utkání pod kontrolou, držel míč a soupeře nepouštěl do šancí. Domácí mohli skóre zápasu ještě navýšit, ale své šance po standartních situacích využít nedokázali. Nevyužili ani náběhy za obranu, které zastavil ofsajd nebo je zradila finální přihrávka. Domácí to mrzet nemuselo, protože o výsledku zápasu bylo rozhodnuto a mohou slavit šesté vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Dnešní utkání jsme rozhodli během prvních 25 minut, kdy se nám podařilo vstřelit 4 góly a nepustili jsme tak soupeře do ofenzivního tlaku a vážnější šance. Troufnu si říct, že jsme byli po celý zápas lepším týmem a vyhráli jsme zaslouženě. Jsem rád, že jsme se střelecky prosadili a opět vyhráli doma před našimi fanoušky.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Domácí tým má spolu s Pátkem delší dobu nejlepší výsledky a věděli jsme, že s průměrným výkonem nebudeme mít šanci na úspěch a že hráči budou muset své úkoly plnit na 100%. Bohužel je plnili tak z poloviny a to bylo málo. Utkání bylo rozhodnuto již v prvním poločase, když jsme to domácím hodně usnadnili špatnou a nedůslednou hrou po celém hřišti, obzvláště ale v naší defenzívě. Navíc domácím tam spadlo vše co šlo na naší branku, bohužel i takové zápasy jsou. Druhý poločas se spíše dohrával, když obě mužstva prostřídala. Jedinou naší branku vstřelil z úniku Klucska. Domácí vyhráli zaslouženě, ale pro nás je výsledek až příliš krutý i proto, že jsme se během zápasu dostali třikrát do samostatného úniku a následné kontakty s naším útočníkem zůstaly bez povšimnutí. Výsledek by to neovlivnilo, ale příliš jsme ty situace nechápali. Na tento zápas musíme zapomenout a připravit se na ten poslední nejdůležitější.



Sestavy


SK Zeleneč
M. Šimon [-] - J. Jindra [-] (56. D. Housa [-] ) , D. Capek [-] (52. L. Havierník [-] ) , M. Nevařil [-] , T. Luhan [-] (72. R. Nájemník [-] ) , J. Javůrek [-] , F. Larva [-] , M. Hajný [-] , L. Novák [-] , M. Skuček [-] , J. Janoušek [-] (66. J. Ešner [-] )

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] (46. K. Hanzálek [-] ) - Y. Nevdashov [-] (46. T. Freund [-] ) , K. Rýva [-] (63. P. Málek [-] ) , V. Dittrich [-] , D. Žemba [-] (63. M. Čech [-] ) , O. Shpuryk [-] , J. Klucska [-] , M. Starov [-] , J. Nedvědil [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-] (63. M. Jambor [-] )

ŽK: 70. M. Nevařil , 82. M. Šimon , 88. F. Larva - 52. A. Motrunich , 77. M. Starov , 85. D. Konůpek , 91. O. Shpuryk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠTEBERL Martin - ŘÍHA Jaroslav, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Müller
Tip experta: výhra domácích

Zeleneč je v domácím prostředí silná. Myslím, že tři body zůstanou doma. 3:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích