Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky se posunuly do středu tabulky


Branky


13

Fotbalisté z Peček v minulém týdnu zaváhali na půdě Vykáně. Městec zase posilněný o dvě výhry v řadě. Pečky na domácí půdě vyhrály 5:2 a odčinily tak vysokou podzimní porážku 6:0, kterou jim uštědřil Městec Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí tým se snažil hrát kombinační a trpělivý fotbal a svého soupeře zlobil převážně z levé strany, odkud přicházely šance na otevření skóre. Koncovka Peček připomínala tu, kterou domácí předvedli ve Vykáni, takže z toho v prvním poločase bylo střelecké trápení. Hosté se přes dobře fungující obranu Peček dostávali těžko a tak hrozili hlavně střelbou ze střední vzdálenosti. Jedna taková střela skončila na břevně Mašínovi branky. V první půli branka nepadla, ale zdravotnice domácích měla o poločasové pauze plné ruce práce. Tři hráči domácích si odnesli ze soubojů větší šrámy a mladý brankář Mašín musel být v poločasové pauze dokonce střídán.

Gólové hody v poločase druhém

Druhý poločas začali domácí aktivně a v 50' si na trestný kop z levé strany naběhl Brunclík a odstartoval gólové hody 1:0! Domácí tým nepolevoval a v 54' se na středu uvolnil M. Müller a z velkého vápna poslal míč nechytatelně do pravého horního rohu 2:0! V 59' dokázal Buřič vyhrát souboj s brankářem u levé tyče a předložil míč M. Müllerovi, který poslal míč přesně k tyči 3:0! V 65' se hosté dočkali snížení, když nebezpečný Vobořil dostal příliš mnoho prostoru a uvolnil se tak šikovně, že se objevil sám před brankářem a dokázal toho využít 3:1! Domácí tým inkasovaná branka nijak neovlivnila a naopak přidali čtvrtou branku. V 72' se od půlky prohnal kolem obránce Zajíc, zakončení vzal na sebe a zvýšil na 4:1! Hosté se prosadili ještě jednou v 85', když se z dorážky trefil střídající Albrecht 4:2! V úplném závěru v 90' se po standartní situaci prosadil hlavou Sova a upravil na konečných 5:2!



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Dnešní výkon bych hodnotil jako velmi dobrý, proti poslednímu zápasu jsem se zlepšili v pohybu a hlavně v produktivitě. Nevím, kdo by tipoval po první půli, že uvidí sedm branek, každopádně jsme rádi, že jsme před svými fanoušky sehráli další dobrý zápas, který si myslím bavil. Máme také radost, že speciálně s tímto soupeřem jsme konečně zabrali a vrátili mu tak vysokou podzimní porážku.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Ač jsme prohráli vysokým rozdílem, musím zápas hodnotit pozitivně. Nebo se vztyčenou hlavou. Pustili jsme do hry mladé kluky z mládeže Městce, pro které to byl první start nebo jeden z prvních. Zápas ve velkém vedru se odehrával v rychlejší chůzi, než v běhu. Šance na obou stranách zlomila naše hrubka, kdy jsme lehkovážně bránili standartku. Od stavu 1:0 to soupeř odehrál super zkušeně a nám dvojnásobně rychle odcházely síly. Chtěl bych v tomto trendu dávání příležitostí do konce sezony pokračovat, protože si to Městecká mládež zaslouží. Soupeři blahopřeji ke 3 bodům.



Sestavy


AFK Pečky
F. Mašín [-] (46. V. Kruliš [-] ) - D. Brunclík [-] , V. Buřič [-] , M. Materna [-] (70. P. Sova [-] ) , M. Müller [-] , J. Zajíc [-] , T. Švára [-] (70. D. Zborník [-] ) , T. Holub [-] , K. Pikner [-] , T. Havelka [-] , J. Pikner [-] (82. T. Němec [-] )

Městec Králové
A. Školník [-] - T. Vobořil [-] , J. Šorm [-] (46. A. Němec [-] ) , P. Havránek [-] , J. Sochor [-] (82. M. Chudoba [-] ) , M. Jizba [-] (74. J. Albrecht [-] ) , P. Šoufek [-] , L. Borecký [-] , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] (82. T. Kopecký [-] ) , M. Dubský [-] (59. T. Novák [-] )

ŽK: 56. J. Šmidrkal , 63. T. Novák , 73. M. Jizba .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - SVOBODA Richard, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2023 22:30
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tomasvoboril.cz&set=a.574769271310757

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Krátký
Tip experta: remíza

Tento zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích