0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeleneč v Bílém Podolí splnil povinnost


Branky


11

Na domácí půdě přivítalo Bílé Podolí tým Zelenče. Kobylky se nachází na poslední pozici a záchrana je pro ně už pěkně daleko. Zeleneč se v posledních utkáních výsledkově zvedl a bodově se vzdálil poslední čtyřce. Zeleneč si poradil i v tomto utkání i když si na vstřelené branky musel počkat až do poslední dvacetiminutovky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břevna, tyče, ale branky nikde

Hosté se na svého soupeře vrhli od první minuty a hned v úvodní čtvrthodině si vypracovali větší množství šancí. Ve 3' běžel sám na bránu Luhan, ale orazítkoval břevno. Po Luhanovi se dostal do šance i Nevařil, ale ten pro změnu trefil tyč a svou další šanci také nevyužil. Domácí tým také zahrozil, když běžel na bránu Tyšer, ale místo přihrávky úplně volnému Weinlichovi to chtěl vzít na sebe a nakonec ani nezakončil. V následujících minutách první půle byla hra hodně přerušovaná a fotbal nebyl příliš pohledný. Nakonec se diváci vstřelené branky v prvním poločase nedočkali.

Povedená dvacetiminutovka Zelenče

Hostující tým vstoupil do druhého poločasu aktivně a chtěl si vzít vedení na svojí stranu. Po několika menších šancích, které hosté nevyužili se přeci jen dočkali. V 71' našel střídající Ešner přízemním centrem na malém vápně Luhana a ten míč dostal do sítě 0:1! Z hostujícího týmu spadla nervozita a začal hrát kombinační fotbal. V 82' se po pohledné akci Larvy s Novákem prosadil Kočevár do prázdné brány 0:2! Střídající Kočevár byl při chuti a v 87' si našel odražený míč, který poslal za Dastychova záda 0:3! V 89' se po centru Ešnera prosadil hlavou k tyči Hajný a upravil na konečných 0:4!



Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Bylo to o první brance a ta se povedla soupeři. Po druhé brance už jsme se sesypali. Prohra o čtyři góly je pro nás krutá.

SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Jsem spokojený, že jsme přidali třetí výhru v řadě a především, že jsme nakonec zvládli dnešní utkání i když se nám podařilo rozhodnout o vítězství až v průběhu druhého poločasu. Po neproměněných šancích na začátku zápasu jsme znervóznili, ale jsem rád, že jsme nakonec dokázali strhnout vítězství na svou stranu a ukázali sílu týmu.



Sestavy


FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - M. Cakl [-] , M. Šálený [-] , M. Skala [-] , V. Jansa [-] - J. Fejfar [-] , K. Bodlák [-] (80. M. Müller [-] ) , L. Štoček [-] , L. Štoček [-] (69. M. Horálek [-] ) - K. Weinlich [-] (88. O. Bíža [-] ) , F. Tyšer [-] -

SK Zeleneč
D. Natale [-] - T. Luhan [-] (80. J. Kočevár [-] ) , M. Nevařil [-] (62. J. Ešner [-] ) , J. Javůrek [-] , F. Larva [-] , D. Housa [-] (60. J. Jindra [-] ) , M. Hajný [-] , L. Novák [-] , M. Skuček [-] , D. Capek [-] (73. L. Havierník [-] ) , J. Janoušek [-]

ŽK: 23. L. Štoček , 65. J. Dastych , 66. L. Štoček - 17. D. Capek , 33. L. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MRKVIČKA Jan - BUDIL Daniel, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Kamlach
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů