1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrdy vyhrály a posunuly se do čela tabulky


Branky


10

Mladý tým z Vrdů si na domácím hřišti vybojoval důležité tři body. Díky vítězství a zaváhání Velimi se Slavoj dostal na první místo tabulky a hned v úterý si může vytvořit náskok, pokud zvládne dohrávku s Městcem Králové. Hosté z Pátku body nevybojovali a navíc přišli o vykartovaného kapitána Kohoutka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo 38 minut

Domácí měli od úvodních minut optickou převahu a vytvořili si velké množství standartních situací. Velké množství hlavně rohových kopů nedokázali přetavit v branku. Hosté pak přebrali iniciativu a začali být přesnější v mezihře. Obrana domácích působila jistě a Pátek do vážnějšího ohrožení branky nepouštěla. Hosté se přeci jen mohli dostat do vedení, když tečovaný míč musel zpod břevna vytáhnout konečky prstů brankář Kožurik. Domácí si vypracovali čtyři střelecké pokusy, ale všechny mířily vysoko nad Bartákovu branku. Ve 38' přišel konečně gól. T. Petr krásně sklepnul míč Kapounkovi, který ve sprintu trefil skákavý balón nártem a poslal ho za Bartákova záda 1:0! První poločas další zajímavé situace nenabídnul a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Červená karta pro Kohoutka

Hosté šli do druhé půle s tím, že se pokusí o vyrovnání. Domácí tým působil nervózně a tak si Pátek v úvodní desetiminutovce druhé půle vytvořil tlak. Z tlaku ovšem nedokázali vytěžit branku a domácí tým mohl hrozit z rychlých protiútoků. V samostatném úniku selhal Šveřepa a následně i T. Petr. V další velké šanci se ocitl domácí Franc, který se objevil úplně sám na úrovni penaltového puntíku, zpracoval si míč, ale zakončit nedokázal. V 72' přišel na řadu zkrat hostujícího kapitána Kohoutka. Ten neudržel nervy na uzdě a strčil do L. Petra. Rozhodčí Tichý bez váhání vytáhnul červenou kartu a poslal Kohoutka do sprch. I přes závěrečnou snahu se hostům vyrovnat nepodařilo a domácí se tak mohou radovat ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust (trenér): Protrápili jsme se k hubenému jednogólovému vítězství.

Pátek
Marek Ramšák (hráč): Domácí mají mladý a kvalitní tým, ale dnes se mu moc nedařilo. Některé odpískané situace komentovat nechci. Jsem od toho, aby jsem hrál. I v deseti jsme v závěru byli lepším týmem, ale chybělo nám štěstí v zakončení.



Sestavy


TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - V. Semrád [-] , L. Burjetka [-] , M. Kloc [-] (46. J. Nesládek [-] ) , A. Nový [-] (84. J. Šolta [-] ) , T. Petr [-] (87. M. Chudomel [-] ) , L. Petr [-] , D. Kapounek [-] (91. D. Růžička [-] ) , D. Šveřepa [-] , M. Franc [-] , A. Vavřina [-]

Pátek
O. Barták [-] - P. Šťastný [-] , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] (80. Z. Bureš [-] ) , J. Zubák [-] (59. P. Stibor [-] ) , J. Kohoutek [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , M. Málek [-] , P. Mejzr [-]

ŽK: 92. D. Šveřepa - 35. P. Mejzr , 82. Z. Bureš . ČK: 72. J. Kohoutek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Tichý Lukáš - POMYKÁČEK Roman, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Ondřej Puk
Tip experta: výhra hostů

Chceme navázat na úspěšné domácí zápasy. Myslím, že Vrdy překvapíme

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích