1:1
(1:0)
53. L. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky zaváhal v Ostré


Branky


26. L. Dozorec - 53. L. Vlk
10

Postavení v tabulce jednoznačně pro toto utkání favorizovalo hostující Velim. Ostrá chtěla navázat na výhru z minulého utkání a Velim nechtěla přijít o první příčku. Oba týmy vstřelily po jedné brance a tak si body nakonec rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ve vedení

Hráči Ostré vstoupili do utkání aktivně. První dvacetiminutovka byla aktivita na jejich straně. Své šance ovšem využívat nedokázali. První branka přišla ve 26' po rohovém kopu, když se dokázal prosadit Dozorec 1:0! Velim inkasovaná branka nepoložila a přebrala aktivitu. Domácí museli řešit několik nepříjemných situací před svojí brankou. Největší šanci na vyrovnání měli hosté v samotném závěru první půle, ale střelu z úhlu zastavila tyč. Do kabin šla Ostrá s vedením 1:0.

Velim zvládla pouze vyrovnat

První poločas naznačil, že by utkání mohlo mít vysokou kvalitu a druhý poločas to potvrdil. Hosté se dočkali vyrovnání v 53', když po rohovém kopu přišly tři zblokované střely za sebou a tu čtvrtou poslal z hranice velkého vápna do sítě Vlk 1:1! Šance na vedoucí branku měli oba dva týmy. Chvíli po vstřelené brance hostů měli šanci i domácí, ale lob domácích zastavilo břevno Svobodovi branky. Rozhodnout mohla i Velim, ale střelu z hranice penalty zlikvidoval brankář Procházka a další zakončení skončilo nad Procházkovou brankou. V poslední minutě mohli rozhodnout hráči Ostré. Hlavičku po standartní situaci však dokázal vytáhnout gólman Svoboda a tak utkání skončilo dělbou bodů a výsledkem 1:1.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Řekl bych, že jsme odehráli nejlepší jarní utkání. V konečném zúčtování je remíza spravedlivá. Ke kvalitě zápasu přispěly nejen oba týmy, ale také výkon rozhodčích.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Remíza je asi spravedlivá. Zápas se po většinou odehrával mezi vápny. Zatímco v prvním poločase byli aktivnější domácí, v druhém byla zase aktivita na naší straně.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - D. Micka [-] (55. M. Kluzáček [-] ) , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] (83. R. Sedlák [-] ) , M. Chramosta [-] , M. Hradecký [-] , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (71. J. Pych [-] ) , L. Seifert [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - L. Vlk [-] , D. Nejedlý [-] (46. J. Ceral [-] ) , J. Bečvařík [-] , T. Němec [-] (84. Š. Pena [-] ) - J. Nedbal [-] (63. J. Zajíc [-] ) , M. Kasal [-]

ŽK: 45. T. Birkuš - 61. L. Vlk .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Drábek Tomáš - ŠPAČEK Jaroslav, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Ondřej Puk
Tip experta: výhra hostů

Velim potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích