Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky i přes skvělý začátek nemají ani bod


7

Lepší úvod si domácí nemohli přát. Hned z kraje utkání se dostal domácí tým do vedení, ale udržet ho nedokázal. V jarní části rozjeté Semice utkání otočily a zaslouženě vezou z Peček tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný nástup Peček

Domácí tým vstoupil do utkání lépe. V 7' po pěkné kombinační akci rozvlnil síť Sova a bylo to 1:0! Tým Peček využíval brejkových situací a chodil do otevřené obrany Semic. Rozhodování při finální přihrávce nebo střele bylo u domácích špatné a z velkého množství nadějných příležitostí si nevytvořili ani šanci. Přišla řada na Semice a ty soupeře dokázaly potrestat. V 19' se po hezké akci mohl radovat Kamlach 1:1! Hosté v následujících minutách byly lepším týmem. Sbíraly odražené míče, vytvořily si několik standartních situací a jednoduše odvracely dlouhé míče domácích. Ve 43' se po standartní situaci prosadil Petsoliak a upravil na poločasových 1:2! 

 

Vyrovnání Semice nerozhodilo

Druhý poločas začal snahou domácích o vyrovnání, ale hosté byli aktivnějším týmem. Hosté pohrdli šancemi a tentokrát trestal domácí tým. V 62' domácí dobře napadali rozehrávku hostů a zkušený Brunclík vyrovnal na 2:2! Radost z vyrovnání Pečkám příliš dlouho nevydržela. V 70' se opět po standartní situaci prosadil Bříza, který svou hlavičku krásně umístil přes celou bránu do sítě 2:3! V 76' hosté rozehrály volný přímý kop a i díky nedůrazu domácí obrany dostal míč do sítě Vavroušek 2:4! Domácí tým se nevzdával a chtěl s výsledkem ještě něco udělat, ale už chyběla síla a hra z jejich strany postrádala kvalitu. Semice už si závěr pohlídaly a zaslouženě vezou z Peček tři body.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Nenavázali jsme na poslední vydařené domácí utkání výsledkem ani výkonem. Po odloženém zápase jsem od kluků čekal větší odhodlání. Chybělo nám tempo, naše hra byla hodně nepřesná a nedůrazná. My v tomto zápase selhali. Předvedli jsme fanouškům slabý a netýmový výkon, to mě mrzí především. Nechápu, proč si z vydařeného zápasu do toho dalšího aspoň z padesáti procent nedokážeme přenést to, co bylo správné a účelné nebo naopak, dát si v organizaci obrany větší pozor na chyby, které nás opakovaně sráží. Máme co napravovat, ovšem čekají nás teď tři zápasy venku v řadě.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Domácí byli velmi dobrý soupeř, takže 3 body jsou pro nás velmi cenné, ale troufám si tvrdit, že vzhledem k tomu, že jsme si vypracovali o dost příležitosti víc, tak zasloužené.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - J. Pikner [-] , M. Materna [-] (76. V. Kašpárek [-] ) , T. Křivský [-] (86. . Bydlák [-] ) , M. Müller [-] , P. Sova [-] , D. Brunclík [-] , J. Zajíc [-] (46. T. Švára [-] ) , K. Pikner [-] , T. Havelka [-] (83. M. Sejpal [-] ) , T. Holub [-]

AFK Sokol Semice
A. Pavliš [-] - Š. Jareš [-] (89. P. Švarc [-] ) , J. Kudrna [-] (83. P. Aujeský [-] ) , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] (90. J. Hochman [-] ) , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 40. T. Holub , 51. P. Sova , 66. M. Materna , 68. K. Pikner , 70. M. Müller , 75. T. Švára , 80. T. Křivský - 40. D. Šimek , 51. Š. Bříza , 63. Š. Jareš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - TVAROH Petr, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: David Čemus
Tip experta: remíza

Narazí na sebe dva kvalitní týmy, které jsou dopředu nebezpečné. Za mě vyrovnané utkání, které skončí remízou. (2:2)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza