3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby zvládla lépe Velim


Branky


7

Fotbalisté Velimi potřebovali bodovat naplno, aby se vrátili zpět na první místo po sobotní výhře Vrdů v Milovicích. Plaňany naopak řeší jiné starosti, protože jsou pouhé dva body od předposledního místa. Zajímavé utkání nakonec Velim zvládla a vrátila se do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit po půli vedl

Hosté věděli o kvalitě domácího celku, proto pro tento zápas změnili rozestavení a chtěli se spolehnout zejména na kvalitní defenzívu. Velim tak byla většinu času v první půli nastěhovaná na polovině Plaňan. Hostům dělala problém rychlost domácích borců, kteří si vypracovali zajímavé příležitosti, které nedokázali zužitkovat. Ve 34' se hosté nechali rozhodit sporně odmávaným autem a domácí tým předvedl rychlou akci po straně, kterou dokázal zakončit gólem Nejedlý 1:0! Domácí si mohli vypracovat více brankových příležitostí, ale chyběla přesnost ve finální fázi a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Druhá půle nabídla gólové hody

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým aktivně a hned v úvodu si vypracoval brankovou příležitost. V zakončení ale hráči Velimi selhali. V 55' přišlo vyrovnání z kopačky Motrunicha, který se trefil výstavním “angličanem” 1:1! Velim inkasovaná branka rozhodila a nemohla se dostat do tempa. Domácí dostala do hry nečekaná střela z dálky v 63', když si slabší chvilku vybral brankář Arnold, který neudržel lehkou střelu a Kmoch se mohl radovat 2:1! Pojistka pro domácí přišla v 76', po dobře rozehrané standartní situaci se prosadil Kasal 3:1! V samotném závěru unikl obraně Velimi Nedvědil, který předložil míč Čechovi a ten ho uklidil do sítě 3:2! Na víc už hosté neměli čas a domácí tak mohou slavit zisk všech bodů z okresního derby.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Po ztrátách v předchozích dvou zápasech se nám podařilo konečně naplno bodovat. Inkasovaná branka v poslední minutě už nám radost z vítězství v derby nezkazila.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): V okresním derby jsme se utkali s lídrem soutěže domácí Velimí a věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř. V každém zápase je co zlepšovat, tady jsme po discipinovaném výkonu určitě herně nepropadli.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Bláža [-] , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - T. Kmoch [-] (83. M. Kosina [-] ) , D. Nejedlý [-] , J. Bečvařík [-] , T. Němec [-] (74. L. Vlk [-] ) - J. Kuchař [-] (76. J. Zajíc [-] ) , M. Kasal [-] (85. J. Nedbal [-] )

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - K. Hanzálek [-] , J. Klucska [-] , J. Nedvědil [-] , A. Motrunich [-] , D. Žemba [-] , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] , Y. Nevdashov [-] , T. Freund [-] , O. Shpuryk [-] (83. M. Čech [-] )

ŽK: 84. J. Jelínek - 47. T. Freund , 74. D. Žemba .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LAMBEV Marek - ŠMEJKAL Jiří, HOFFMANN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: David Čemus
Tip experta: výhra domácích

Okresní derby bude zajímavé a čekám hodně gólů. Nicméně Velim je určitě favoritem. (4:2)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích