0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice drží jarní neporazitelnost


Branky


14

Zeleneč přivítal na svém hřišti Semice. Domácí chtěli navázat na týmový výkon, který předvedli před týdnem v Milovicích. To se Zelenči vůbec nepovedlo a inkasoval od Semic tři branky. Semice si tak na jaře stále drží svojí neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní sprcha pro domácí

Do utkání lépe vstoupili hosté ze Semic. Už ve 4' se ujali vedení, když Kamlach kopnul trestný kop na zadní tyč, míč vrátil před bránu Vavroušek a úplně volný Šimek napálil míč z voleje od břevna do brány 0:1! Hosté nepolevovali a dokázali přidat druhou branku. V 11' poslal Kamlach zády k brance míč do vápna po autovém vhazování, balón propadl až k Vavrouškovi, který nůžkami rozvlnil síť 0:2! Zbytek první půle už moc zajímavých momentů nenabídnul a do kabin se šlo za stavu 0:2.

Kamlach v závěru pečetil výhru

Domácí tým se snažil s vývojem utkání něco udělat. Pokoušeli se dostat do hry kontaktním gólem, ale pozorná obrana Semic si s tím dokázala bez problémů poradit a když už problém měla, tak jí pomohl brankář Pavliš. Hosté měli ve druhém poločase tři obrovské příležitosti na přidání pojistky, ale tu dokázal přidat až v 82' Kamlach, který si vzal propadlý míč po souboji, obešel obránce a míč poslal k vzdálenější tyči Nataleho branky 0:3! Rozhodčí Kratochvíl za tohoto stavu utkání ukončil a Semice mohou slavit zisk cenných bodů z hřiště Zelenče. 



Ohlasy k zápasu


SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Stejně jako při posledním domácím zápase jsem si zápas prohráli hned na začátku zápasu, kdy jsme v 15 minutě prohrávali již 0:2 a neměli jsme sílu s výsledkem něco udělat. Naše hra pak byla bez pohybu, nápadu a překvapení. Bohužel jsme nezopakovali týmový výkon na hranici obětavosti z minulého kola! Dostáváme laciné góly ze standardních situací i přesto, že jsme věděli o důrazném stylu hry soupeře a o tom, že je soupeř silný ve vzduchu a z toho těží následný přechod do útoku. Ze dvou jarních domácích zápasů máme 0 bodů a hrozivé skóre 1:7. Zklamali jsme sami sebe, ale i naše fanoušky!

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Měli jsme výborný vstup do zápasu. V úvodu jsme dali dvě branky. Domácí se snažili o kontaktní gól, ale naše obrana a výborně chytající Pavliš je do ničeho nepustili. Je to cenná výhra s nelehkým soupeřem.



Sestavy


SK Zeleneč
D. Natale [-] - L. Novák [-] , J. Ešner [-] , F. Larva [-] (71. J. Kočevár [-] ) , L. Havierník [-] (46. A. Štádler [-] ) , M. Hajný [-] (78. D. Moudrý [-] ) , J. Javůrek [-] (72. D. Housa [-] ) , J. Jindra [-] , M. Skuček [-] , D. Capek [-] , J. Janoušek [-]

AFK Sokol Semice
A. Pavliš [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] (46. P. Aujeský [-] ) , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] (42. V. Kavka [-] ) , F. Vavroušek [-] (83. P. Švarc [-] ) , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 62. L. Novák - 33. D. Šimek , 85. M. Machala .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - HOFFMANN František, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Blažek
Tip experta: výhra hostů

Semice venku vyhrají, mají dobrý tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů