2:1
(0:0)
93. T. Solar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Pátkem a Milovicemi se rozhodovalo až v závěru


Branky


14

Souboj týmů ze spodních pater tabulky vyzněl lépe pro domácího favorita z Pátku. Domácí dokázali odčinit výbuch z minulého kola a Milovice přehráli 2:1. Hosté se v nastaveném čase zmohli pouze na snížení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný první poločas branku nenabídnul

V prvním poločase diváci branku neviděli, ale o zajímavé momenty nebyla nouze a byl k vidění pohledný fotbal. Oba dva týmy hrály vyrovnanou partii a bojovaly na plno. První šanci měl hostující Müller, ale na míč nedosáhnul. Ve 30' předložil míč Zubák Ramšákovi, ale jeho střela skončila těsně vedle. Domácí tým volil nakopávané míče za hostující obranu. Hosté zase spoléhali na rychlé protiútoky. Na branku si však muselo 110 přihlížejících diváků počkat do druhého poločasu.

Tři branky v závěrečné části utkání

Do druhé půle vstoupil lépe domácí Pátek. Mírnou převahu nedokázali domácí přetavit ve vyložené šance a tak se zdálo, že by se oba dva celky mohli o body rozdělit. V 75' už se domácí radovat mohli. Papoušek se nejlépe zorientoval v pokutovém území a uklidil míč do sítě 1:0! Klid na kopačky domácím dodal až v 90' střídající dorostenec Kadlec, kterého při snaze odkopnout míč trefil hostující obránce a míč zapadnul za záda Kopeckého 2:0! Hosté se přeci jen také dočkali. V 93' nedokázali hráči domácích odkopnout míč z vlastního pokutového území a Solar snížil na 2:1! Snížení znamenalo pouze kosmetické upravení výsledku a domácí Pátek si už výhru nenechal ujít.



Ohlasy k zápasu


Pátek
Jiří Kohoutek (kapitán): První poločas byl vyrovnaný a bojovný. Druhou půli už jsme měli mírnou převahu, kterou jsme zužitkovali dvěma góly. Škoda jen, že jsme v nastaveném čase dostali branku. Je to důležité vítězství a tři body.

AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Dnes to pro nás byl bohužel takový nešťastný zápas. Hráče ale musím pochválit za bojovnost a nasazení. Bohužel nám dnes chybělo trochu štěstí ve finální fázi.



Sestavy


Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] (73. J. Navrátil [-] ) , Z. Bureš [-] , P. Šťastný [-] , P. Stibor [-] (89. M. Pařízek [-] ) , S. Štok [-] (83. L. Kadlec [-] ) , J. Zubák [-] , J. Kohoutek [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] (91. P. Bartheldy [-] ) , P. Mejzr [-]

AFK Milovice
A. Kopecký [-] - T. Matějka [-] (78. P. Müller [-] ) , J. Krátký [-] (85. J. Šimek [-] ) , J. Štěpánek [-] (85. M. Doležal [-] ) , L. Müller [-] (85. S. Vlačiha [-] ) , T. Solar [-] , J. Krátký [-] (68. J. Drahorád [-] ) , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] , J. Zedníček [-] , O. Drahorád [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: MELICHAR Vít - LAHODA Matěj, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Blažek
Tip experta: výhra domácích

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že fotbalisté Pátku jsou doma velice silní, navíc se budou chtít určitě posunout v tabulce výše, proto jim také věřím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích