1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Sadské proti Pečkám rozhodla jedna branka


Branky


9

Utkání celků ze středu tabulky divákům nabídnul pouze jednu branku. Nakonec se ze tří bodů mohli radovat domácí hráči a fanoušci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Hosté začali v první půli aktivněji a jako první si dokázali vytvořit velkou šanci. Z levé strany postupoval hráč hostů až před brankáře, ale branku domácích netrefil. V úvodní půlhodině měli hosté ještě další dvě příležitosti ke skórování, ale první brankou neskončila a u druhé hosté už zvedali ruce nad hlavu, ale hlavičku Sovy dokázal brankář Šaroch reflexivně vyrazit. Hráči Sadské si v první půli dokázali také vytvořit pár slibných příležitostí, přesto se šlo do šaten bez branek.

Jedna branka na vítězsvtí stačila

Do druhého poločasu vstoupili hosté vlažně a domácí toho dokázali využít. Sadská svého soupeře zatlačila, využila dlouhých balónů do vápna a hrozila i ze standardních situací. Ve 49' se právě po standardní situaci mohl radovat domácí Vlasák, který vstřelil první a poslední branku tohoto utkání 1:0! Od vstřelené branky byla hra nepřesná a rozkouskovaná. Hráčům Peček chyběla větší kvalita směrem dopředu a hráči Sadské nedokázali ze svých akcí přidat pojistku v podobě druhé branky. Hosté měli v samém závěru ještě dvě možnosti na vyrovnání, ale ani z jedné nedokázali trefit bránu. Rozhodčí utkání ukončil a hráči Sadské se mohli radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
Redakce: Na vyjádření ze strany Sadské čekáme.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Chtěli jsme ze Sadské přivézt alespoň bod, to se však nepodařilo. Při troše štěstí to mohl být remízový zápas, ale bez vstřelené branky se na nějaký bodový úspěch pomýšlí těžko. Šance si vytvořit sice dokážeme, jenže k proměňování chybí větší klid a lepší rozhodování. V našem projevu hry je zatím hodně nepřesností, u některých hráčů mi také chybí lepší pohyb a větší dravost. Máme zkrátka v hodně věcech co zlepšovat.



Sestavy


AFK Sadská
J. Šaroch [-] - F. Horna [-] , O. Jech [-] , M. Havlík [-] (91. M. Kučera [-] ) , A. Šátek [-] (86. M. Balaš [-] ) , D. Čemus [-] , T. Havlík [-] , F. Sladkovský [-] (69. J. Brynych [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Vlasák [-] , T. Pavel [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] - V. Kašpárek [-] (56. J. Zajíc [-] ) , M. Müller [-] , V. Buřič [-] , P. Sova [-] , D. Brunclík [-] , D. Zborník [-] (61. . Bydlák [-] ) , K. Pikner [-] (66. M. Sejpal [-] ) , T. Švára [-] (56. T. Havelka [-] ) , J. Pikner [-] , T. Holub [-]

ŽK: 41. F. Horna , 65. T. Havlík , 89. M. Balaš , 92. M. Kučera - 63. P. Sova , 81. V. Buřič , 82. J. Pikner , 89. . Bydlák , 89. T. Havelka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BABÁK Jan - VOLENEC Jiří, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Vobořil
Tip experta: výhra domácích

Sadská zvládne souboj ve středu tabulky a vyhraje těsně 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů