3:1
(3:0)
50. S. Štok
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Kukala zařídil rezervě Velimi 3 body


Branky


11. J. Kukal , 36. J. Kukal , 45. J. Kukal - 50. S. Štok
8

Favorizovaná Velim dokázala v domácím prostředí potvrdit roli favorita a po třech brankách Kukala si připsala 3 body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick za 34 minut

V úvodních deseti minutách se hráči na hřišti rozkoukávali. Poté domácí převzali iniciativu, byli více na balónu a lépe kombinovali. Hráči Pátku dvakrát během chvíle ztratili míč na půlce Velimi a domácí tým trestal. O první branku se postaral Kukal, který se v 11' prosadil hlavou po centru ze strany 1:0! Pátek mohl odpovědět, ale Ondřej Puk se nedokázal dvakrát v dobré příležitosti prosadit.  Ve 36' udeřil znovu Kukal, který zakončoval rychlou kombinaci domácích 2:0! Střelec utkání Kukal zkompletoval Hattrick ve 45', když hlavou rozvlnil síť po rohovém kopu 3:0!

 

Hosté pouze snížily

Do druhé půle hráči Pátku zlepšili svojí hru s míčem. Krátce po začátku druhé půle přišlo snížení, konkrétně v 50', kdy se přímo z rohového kopu trefil Štok, který využil špatného postavení domácích hráčů 3:1! Velim kontrolovala hru a v průběhu druhé půle dvakrát nastřelili břevno. Hosté mohli utkání zdramatizovat, ale Bulíř v 85' nepochopitelně přestřelil z malého vápna branku. Závěr utkání už si dokázali domácí pohlídat a mohli se radovat z prvních jarních bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaromír Bulíř (hráč): Věděli jsme, že jedeme hrát k týmu z předních pater tabulky. I tak jsme chtěli bodovat.

Pátek
Jiří Ptáček (trenér): Vstup do jarní části soutěže, navíc v domácím prostředí se nám povedl na výbornou. Podali jsme kvalitní výkon, díky skvělému pohybu jsme dobře kombinovali a vytvořili si tak několik šancí. Směrem dozadu jsme naopak soupeře skoro k ničemu nepustili.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - D. Nejedlý [-] , M. Hrabal [-] , A. Náděje [-] , J. Jelínek [-] - M. Bláža [-] (78. M. Kosina [-] ) , J. Dudek [-] , J. Bečvařík [-] , T. Kmoch [-] - M. Kasal [-] (78. J. Zajíc [-] ) , J. Kukal [-]

Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] , Z. Bureš [-] (46. S. Štok [-] ) , P. Šťastný [-] , J. Navrátil [-] (46. J. Bulíř [-] ) , P. Stibor [-] , O. Puk [-] (65. V. Konyvka [-] ) , J. Zubák [-] , J. Kohoutek [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-]

ŽK: 7. J. Kukal , 60. J. Dudek , 90. D. Nejedlý - 13. J. Navrátil , 42. P. Šťastný , 70. V. Konyvka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAMNÝ Tomáš - MRKVIČKA Jan, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích