Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice se postaraly o překvapení kola


Branky


8

Převapení kola bylo k vidění ve Vykáni. Po podzimní části první tým tabulky na domácí půdě podlenul předposledním Milovicím. Milovice si z hřiště jasného favorita přivezli překvapující 3 body, které se jednoznačně hodí do bojů o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Hosté z Milovic vstoupili do utkání velmi dobře a favorita nepouštěli do vyložených příležitostí. Naopak Milovice byli týmem, který byl více nebezpečný. První poločas skončil bez branek a všichni byli v očekávání co nabídne poločas druhý.

Druhá půle v režii Milovic

Milovice i ve druhé půli pokračovali v dobrém výkonu a dokázali se i gólově prosadit. V 58' se dokázal prosadit Lukáš Müller 0:1! V 72' se mohl radovat znovu L. Müller, který se dokázal trefit podruhé v utkání 0:2. Od té doby převzali hru hráči domácí Vykáně a po rohovém kopu se dokázal v 74' prosadit Huráb 1:2!. Domácí sice na soupeře tlačili, ale nedokázali si vypracovat žádné brankové příležitosti. V 92' všem utekl Milovický mladík Štěpánek a do prázdné branky zařídil 3 body pro svůj tým 1:3! 



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (kapitán): Zápas s Milovicemi ovlivnilo hned několik změn a posunů v sestavě oproti podzimu. Na naší hře to bylo znát a chvilku bude trvat než se dáme dohromady. Zápas nenabídl žádnou podívanou, myslím že rozhodl první gól na který jsme nedokázali odpovědět. Objektivně musím přiznat že jsme si žádné šance nevytvořili a soupeř byl prostě lepší.

AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Bylo to první mistrovské utkání a navíc jsme jeli na hřiště prvního týmu po podzimní části. Chtěl bych hráčům poděkovat za velmi dobrý týmový a zodpovedný výkon proti kombinačně kvalitnímu soupeři. Máme velmi cenné a zasloužené tři body!



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - D. Kramář [-] , T. Ratner [-] , M. Dlouhý [-] , J. Kočí [-] , M. Kočí [-] , P. Folprecht [-] , F. Novotný [-] (71. D. Kramář [-] ) , J. Láska [-] , T. Huráb [-] , R. Hanzlík [-]

AFK Milovice
A. Kopecký [-] - J. Drahorád [-] (69. M. Doležal [-] ) , J. Krátký [-] , L. Müller [-] (89. T. Matějka [-] ) , P. Klička [-] (81. J. Štěpánek [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] , J. Lukáš [-] , O. Drahorád [-] , P. Müller [-]

ŽK: 8. J. Láska , 60. F. Novotný , 79. P. Folprecht - 55. M. Dlouhý , 90. J. Krátký .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: LAMBEV Marek - BEKEŠSKÝ Ondřej, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích