Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nejočekávanější zápas posledního kola nabídl opravdovou podívanou


Branky


5

Vedoucí Tuchoměřice doma v posledním kole soutěže přivítaly druhý Libušín a zápas tak měl být v opravdu vysokém tempu. Utkání nabídlo šest branek a tři červené karty - prostě skvělé završení sezóny pro dva nejlépe postavené celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání lépe

Domácí Tuchoměřice už mnoho kol čekaly na tento souboj, aby mohly oslavit postup a také vyhrát tento zápas. Pro Libušín to naopak byla výzva, jelikož porazit Tuchoměřice opravdu není lehká záležitost. Pokud by se však hostům přecejen podařilo domácí lídry porazit, byli by teprve druhým celkem, který tohoto úspěchu dosáhl. Zápas začali lépe domácí, kteří se do vedení dostali zásluhou přesného kanonýra Šahiniho - 1:0.

 

O 13 minut později se k balónu dostal Jeslínek a navýšil vedení Tuchoměřic na 2:0. Poločas toho moc nenabídl, více akce přišlo až v tom druhém. První dějství se tak po dvou zásazích domácího celku pouze dohrávalo a Libušín cítil, že naděje může přijít v dějství druhém. Pokud ale i tak chceme hovořit o výkonech jednotlivých celků v první půli, můžeme s klidem říct to, že domácí hráli mnohem lepší fotbal a hosté spíše čekali na příležitosti z brejkových situací.

Obrat hostů se nekonal

Než se domácí na začátku druhé půle rozkoukali, snížil Chlumský po povedeném zakončení na 2:1. Domácí tak trochu znervózněli, ale dopředu je hnal domácí kotel. Ani libušínští fanoušci se však neztratili - celkem bylo hlášeno 300 diváků! Atmosféru jen těžce zvládal mladý rozhodčí Horák, který kartami opravdu nešetřil a zápas se tak postupně dostával do většího tempa. Hostující tým vycítil šanci po snížení a trochu přitvrdil. Mezi 58. a 60. minutou hráči Libušín održeli 3 žluté karty, což ale byla pouze předehra pro to, co mělo následovat. V 65. minutě došlo k rozmíšce mezi domácím Sulíkem a hostujícím Křenkem. Prvně jmenovaný Křenka zřejmě uhodil do žeber, což rozhodčí nedpískal a za následné strčení do prsou Křenka vyloučil.

 

Před vyloučením však ještě Křenek stihl dostat pěstí a Sulík také dostal červenou kartu. V 69. minutě se k míči dostal Šahini a zvýšil na 3:1, což alespoň na chvíli přerušilo neustálé kartování. V 72. minutě odpověděli hráči Libušína rázně, když se Kukla dostal k míči a po úniku z křídla snížil na 3:2. To byla daší rána kvalitnímu týmu domácích a naopak dávka naděje hostujícímu klubu. Libušín se chopil iniciativy. I domácí přitvrdili, což hodně pocítil hostující Maroušek. Ten totiž ranou loktem do hrudníku srazil unikajícího Tecla a byl v 75. minutě vyloučen. V 80. minutě pak Šahini završil svůj hattrick, když zvládl zakončení více než dobře a rozhodl utkání - 4:2.



Ohlasy k zápasu



SK Baník Libušín
Lukáš Křenek(hráč): Je potřeba vyzdvihnout výkon našeho mužstva, které odvedlo v celé sezoně skvělou práci a nádherná statistika 17 výher, 5 remíz, 4 prohry mluví za vše. Celkem 56 bodů a skóre 62:25 (Tuchoměřice 134:15) nás řadí v porovnání tabulek všech pěti I.B tříd na 7. místo ze 70 týmů! V obdržených brankách jsme z celého peletonu mužstev I.B tříd třetí za Tuchoměřicemi a Sedlecí Prčice! Před tímto týmem srdcařů hluboce smekám klobouček. Hoši děkuji a těším se na novou sezónu.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - P. Hochman [-] , M. Štědrý [-] (88. D. Klobáska [-] ) , L. Vegricht [-] , T. Valín [-] (81. J. Beran [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (70. A. Valášek [-] ) , E. Šahini [-] (88. P. Smrž [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (81. A. Kejmar [-] ) , J. Jeslínek [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - A. Skalák [-] , O. Portužák [-] , J. Veselý [-] , J. Jechumtál [-] - V. Kukla [-] , J. Maroušek [-] , J. Hrubý [-] , L. Křenek [-] , M. Pucholt [-] - L. Chlumský [-]

ŽK: 80. F. Stehno - 58. O. Portužák , 60. M. Pucholt , 62. J. Jechumtál . ČK: 65. M. Sulík - 65. L. Křenek , 75. J. Maroušek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: HORÁK Matěj - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích