Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 13:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V přestřelce mezi Roztoky a Hředlemi padlo deset branek


Branky


5

Roztoky doma v posledním kole přivítaly Hředle a zápas to byl opravdu nevídaný. Padlo pět branek na obou stranách a vyrovnání domácích přišlo až v nastavení. Čtyřikrát se trefil Michal Čermák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha hostů

V úvodní dvacetiminutovce toho obě mužstva příliš nepředvedla. Přecejen se oba celky nanacházely před zápasem v úplně nejlepších pozicích -  Roztoky na téměř úplném dně tabulky a Hředle jejich forma z jara také moc netěší. První šanci si vypracoval domácí Makram, který se dostal do hlavičky, ale jeho pokus branku hostujícího brankáře Andrleho nijak moc neohrozil. Následně se do o to nebezpečnější šance dostal T. Vitner který však pouze nastřelil břevno Hůlovy branky. Rozmezí mezi 21. - 31. minutou nás tudíž mohlo o to více překvapit, jelikož jsme se dočkali hned čtyř branek. Ve 21. minutě si na přihrávku Raise prodlouženou T. Čudou naběhl A. Vitner, jenž v osobním souboji přetlačil vybíhajícího Hůlu i Texla a následně dokázal trefit prázdnou branku, čímž poslal Hředle do vedení - 698.

 

Hned o jednu jedinou minutu později zatlačili zelenobílí na soupeře, míče se zhostil M. Vitner, připravil si ho a krásnou střelou překonal Hůlu v domácí brance - 0:2 pro hosty. V minutě 28. propadl míč před šestnáctkou k Dav. Minaříkovi, který se střelou ještě chvíli váhal, ale následně vyslal projektil, který zapadl do sítě domácích - bylo to 0:3. V tuto chvíli se zápas vyvíjel opravdu jednoznačně, ale Roztoky se stále snažily zápas zvrátit. V 31. minutě využil Čermák chyb v obranné řadě hostí a přehozením Andrleho alespoň mírně upravil stav na 1:3 z pohledu jeho celku. Po této gólové sekvenci již nic moc nenásledovalo a do šaten se tedy šlo za dvougólového vedení hostů z Hředel,

 

 

Srovnání v nastavení

Zápas se v druhé půli hodně rozkouskoval. Vyskytovalo se mnohem více nepřesností, chyb, zbytečných ztrát, nepřesných pasů a celkově se herní projev mírně zhoršil. Vše se začalo měnit od 62. minuty, kdy se při odkopu zranil Dav. Minařík a než stačily Hředle svého zraněného hráče vystřídat, naběhl si na balón za obranu domácí Čermák střelou podél gólmana zkorigoval zápas na rozdíl jediné branky - 2:3. Vše mohlo být ale ihned jinak. M. Vitner vyhrál hlavičkový souboj a balón propadl k A. Vitnerovi, kterého však vychytal připravený Hůla. O tři minuty později vyslal do úniku hostující Sláma opět A. Vitnera, který se v tomto případě tváří v tvář Hůlovi nemýlil – 2:4 pro hosty.

 

V 80. minutě vystihl Makram nepovedenou přihrávku hostí skrz vápno a následně byl faulován, Nejedlý ale standartní situaci nedokázal využít ve prospěch svého týmu. V 83. minutě už se ale mohli domácí radovat. Makram centroval z křídelního prostoru a Čermák dokázal dostat balón do branky – 3:4. Jen o další dvě minuty později se dlouhý aut domácích dostal opět k Čermákovi, který se počtvrté v zápase dokázal prosadit – 4:4. Neskutečné se stalo skutečným a domácí se dokázali dotáhnout. Radost domácích ale trvala jen pouhou minutu, krátce po rozehrání se k míči v šestnáctce dostal M. Vitner, kterého k zemi poslal domácí obránce – jasný pokutový kop. K penaltě se postavil Sláma a s klidem překonal Hůlu v brance domácích – 4:5. Srovnání přišlo v nastavení. Ve čtvrté minutě nastavení ale Brož odehrál míč jen na kopačky domácích, Čermák vysunul Hrušku a bylo srovnáno – 5:5. Hosté si tak dvakrát nepohlídali dvougólové vedení a zápas skončil remízou.

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorba je dostupná také zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): Poslední zápas jsme si před skvělou kulisou na parádním povrchu užili, v první půlce jsme si nechali dát 3 slepené laciné góly, jinak byla hra vyrovnaná. V druhé půlce začali hosté ztrácet elán a nám se z trvalého tlaku povedlo hlavně díky 3 gólům kapitána Čermáka a 2 gólům Hrušky vyrovnat, nebýt několika zvláštních rozhodnutí mladého rozhodčího, mohlo a asi mělo to pro nás dopadnout i 3 bodově. Teď uvidíme co bude, počítáme s návratem do okresu. Každopádně nás na 1/2 až 1 rok opouští kapitán Čermák, který si jde kopnout s veterány do Městečka.

FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): Není příliš co hodnotit. Odehráli jsme utkání, kde jsme vedli o tři branky a stejně nevyhráli. Rozhodly až žákovské individuální chyby a proto jsme nedosáhli na tři body. Již před zápasem jsem byl rozhodnutý, že dám větší prostor všem hráčům a za tím si budu stát stále. Kdy jindy by měli dostat prostor k tomu se ukázat. Více mě mrzí pro mě nepochopitelné slovní výpady z řad našich fanoušků. Celkově sezónu i přes hodně nepovedené jaro hodnotím kladně. Cíl, co jsem hráčům před začátkem sezóny dal, jsme splnili, i když mohlo to dopadnout lépe. Teď se tým musí připravit co nejlépe na příští sezónu, která bude více než náročná.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Merhaut [-] , O. Čumpelík [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , . Ben [-] , P. Hruška [-] , V. Krůta [-] (70. J. Kněžík [-] ) , M. Fikejz [-] , J. Nejedlý [-] , M. Farkas [-]

FK Hředle
L. Andrle [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] (57. M. Vodrážka [-] ) , D. Rais [-] (46. A. Kolář [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Somol [-] (71. M. Malecký [-] ) , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (77. D. Brož [-] ) , D. Minařík [-] (63. D. Minařík [-] )

ŽK: 85. O. Čumpelík - 35. A. Vitner , 81. M. Vodrážka .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - BROŽEK Tomáš, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích