0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 13:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tápající Hředle už vyhlížejí konec sezóny, od Lhoty dostaly naděleno


Branky


4

Hředle v předposledním kole soutěže narazily na Lhotu. Před tímto zápasem nedokázali domácí již devět utkání brát všechny tři body a nepovedlo se jim to ani v tomto utkání. Naopak Lhota získala z posledních tří utkání šest bodů a upevnila si svou jedenáctou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní naděje domácích

Od zápasu se očekávalo, že bude jistým prostředkem pro domácí, aby ukázali svým fanouškům, že na to stále mají. A ze začátku to tak také vypadalo. Již v sedmé minutě se k balónu dostal M. Vitner a vyslal na Pejšu v brance hostí jedovku, se kterou si však brankář Lhoty dokázal poradit. Hned poté se však do první šance dostali také hosté, když akce po křídle vyvrcholila až střelou Zahrádky, který však svou střelu nedokázal umístit mezi tři tyče. Poté následovala dlouhá, nudná pasáž od obou celků, ve které jsme nebyli svědky žádných vetších šancí. Poté našel milimetrovým pasem za obranu Rais Zilchera a byla z toho gólovka číslo jedna. Zilcher ale tvrdou ranou poslal míč pouze těsně vedle Pejšovy branky. V minutě 26. vysunul uličkou M. Vitner do brejku Sedláčka, kterého ale dokázal včas zastavit vyběhnutý Pejša. Ve 28. minutě si fotbalisté Lhoty zavařili úplně sami, když svoji rozehrávku nasměrovali přímo k Maleckému, který mohl jít téměř sám na branku. K lepšímu zakončení by však mladíček potřeboval více zkušeností a hlavně chladnou hlavu.

 

Lhotští se na hřišti v první půli spíše hledali. Nic na tom nezměnila ani křižná střela Kudely z křídelního prostoru. V minutě 40. si na standardku Slámy naskočil M. Vitner a bylo z toho poměrně hezké zakončení, bohužel pro domácí bez gólového efektu, jelikož balón jen proplul vedle tyče. Poločas se následně už jen dohrál a domácí doufali, že se jim v druhém dějství podaří vstřelit branku a zápas rozhodnout.

 

 

Zmar Hředel pokračuje

Už od prvních minut druhé půle k vše směrovalo k výhře hostů, kteří do druhého poločasu nastoupili výrazně lépe, než jejich protivník. Již ve 49. minutě odcentroval z křídelního prostoru nebezpečně Kala a Kudelova hlavička měla ke gólu opravdu blízko, ale branku jen těsně minula. O chvíli později se dostal k zakončení opět Kudela, který to tentokrát zkusil nohou, ani nyní se ale mezi tyče netrefil. V minutě 54. fauloval před šestnáctkou Dav. Minařík a byl z toho přímý kop Lhoty. K němu se postavil Kudela a z trestňáku se trefil nechytatelně - 0:1. Inkasovaná branka domácím nijak moc nepomohla, ba naopak, i nadále hráli fotbal, který jim, ani trenérovi úplně nevyhovoval. 

 

V 69. minutě si Lhotští vykombinovali příležitost pro Kopačinského, Bečirovič jej ale vychytal a Hředle podržel. O minutu později se ke střele přecejen dostali i domácí, když Pejšu provětral Čuda. Hned o další minutu později měl Kopačinský na polovině domácích tolik prostoru, že s jeho přesnou přihrávkou nemohl rozeběhnutý Zíka naložit jinak, než gólově - 0:2.  V 83. minutě mohli hosté skórovat potřetí, když se zčista jasna dostali do situace tři na jednoho, Kudela ale zakončení nezvládl.  Následně chyboval v rozehrávce T. Čuda a byla z toho gólovka, ale Bečirovič v brance domácích dokázal šanci zamezit. V minutě 89. však Bečirovič vyrazil střelu Kaly pouze před sebe a Danylych měl při dorážce již snadý úkol - 0:3. Krátce nato hlavní arbitr zápas ukončil a radovat se tak mohli hosté z Lhoty.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): Zklamání, a to velké. První poločas jsme sice měli opticky pod kontrolou a dokonce jsme si dokázali vypracovat nějaké zajímavé příležitosti, bohužel jsme ale hráli jen na 80 metrů hřiště. Na posledních dvaceti metrech jsme nedokázali vymyslet takřka nic. A druhý poločas... To byl klasický pouťák. Jak kdyby hráči ani nechtěli vyhrát. Takto se o body nehraje. Žádné oživení nepřinesla ani střídání a každý si ve druhém poločase dělal na hřišti takřka co chtěl. Dopadlo to jak to dopadlo. Lhota si svoje šance vyčekala a hlavně je proměnila. Strašně moc si již přeji konec dosavadní sezóny, protože na jaře předvádíme špatné výkony. Hráči si budou muset sami ujasnit, jak k tomu v krátké letní přípravě přistoupí, abychom se vrátili k podzimním výkonům.

SK Lhota
Jáchym Štoncner(hráč): Do Hředlí jsme jeli v dobré sestavě. A bylo to znát. Od začátku zápasu jsme dominovali a měli šance. Matyáš Kudela skóre otevřel opravdu krásným přímým kopem a završil ho Danylych jednoduchým doklepnutím do branky. Vypadá, že touto výhrou jsme se zachránili a proto už se jen těšíme na poslední zápas v Braškově.



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] (73. J. Vitner [-] ) , M. Malecký [-] (53. D. Minařík [-] ) , D. Rais [-] (85. D. Brož [-] ) , D. Mrázek [-] , O. Sedláček [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , D. Zilcher [-] (46. M. Vodrážka [-] )

SK Lhota
J. Pejša [-] - J. Zahrádka [-] , V. Kopačinský [-] , M. Kudela [-] , J. Zíka [-] , D. Danylych [-] , J. Kala [-] , J. Abrham [-] (71. O. Čermák [-] ) , F. Horák [-] , T. Vlasatý [-] , L. Dolejš [-] (83. V. Jedlička [-] )

ŽK: 16. O. Sedláček , 42. J. Sláma , 62. D. Minařík - 42. D. Danylych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HORÁK Matěj - NOVOTNÝ Lukáš, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hosté nedávají góly, venku se jim nedaří a ani z Hředel si neodvezou žádné body, byť to nebude tak jednoznačné.

Tip: výhra domácích