0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle si po mnoha zmařených šancích odvezly ze Zavidova pouze bod


Branky


4

Hředle v neděli přijely na hřiště Zavidova, který se pro ně určitě nejevil jako lehký soupeř. Domácí se naopak protivníka neměli v plánu zaleknout a tak se zápasu vzešla remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první dějství

Zápas byl přehlídkou šancí na obou stranách. Série střel Hředel, konkrétně Bechnera, Vodrážky a T. Vitnera na gól nestačila a domácí se poté ozvali únikem Žďánského po lajně, ale jeho šance skončila dříve, než vůbec začala. Ve 30. minutě si Vodrážka připravil balón k autovému vhazování, z něhož následně dokonale našel osamoceného Bechnera, který střelou z otočky trefil břevno Kuklovy branky. O 2 minuty naopak musel zasahovat brankář hostů, Bečirovič, proti pokusu Korčáka. 

 

Domácí hráli v poslední patnáctiminutovce lepší fotbal než jejich soupeř a vše mohlo vyvrcholit standartní situací Žďánského, jehož střela ale nakonec našla pouze rukavice připraveného Bečiroviče. Následně přišla jemně kontroverzní situace, když dostal Bechner druhou žlutou kartu po souboji s vyběhnutým Kuklou, i přesto, že byl u míče blíž. Oslabení hosté následně již udrželi do konce prvního poločasu čisté konto, ale v druhé půli je čekal nelehký úkol.

Přesilovka domácích ke gólu nevedla

Hosté z Hředel museli v 10 mužích na hřišti přepnout na defenzivnější taktiku a herní projev obou celků se tak razantně změnil. Domácí ze Zavidova pouze útočili a hostům začaly docházet síly. V obrovské šanci se v 54. minutě ocitl Neveďal, když stál tváří v tvář Bečirovičovi v brance hostí, ale gólman zasáhl skvěle a branka z toho nebyla. Na druhé straně se osmělily také oslabené Hředle a dokonce mohly jít do nečekaného vedení. V 70. minutě se totiž míč dostal až k M. Vinterovi, který stál stejně jako Neveďal na druhé straně v obrovské šanci a stačilo mu pouze prostřelit brankáře Kuklu, což se ale ani jemu nepovedlo.

 

V 76. provětral Kuklu ještě Vodrážka, ale poté se do hry zase více začali dostávat domácí. P. Vinter se dostal k balónu a v šestnáctce nalezl Žďánského, který, bohužel pro Zavidov, pouze nastřelil branko hostující branky. O chvíli později se zase ke slovu dostali hosté a byl to mladíček Malecký, který měl na noze vítězný gól. Šanci ale znovu zamezil skvělý Kukla. V úplném závěru se do šancí dostal opět Zavidov. Nejdříve se do příležitosti dostal Hanych a byla to opravdová tutovka, ale Zavidovský hráč nedokázal branku vstřelit ani po první střele, ani po dorážce. V druhé minutě nastavení se domácí dostali do vedení zásluhou T. Čudy, jehož gól byl ale neuznán kvůli ofsajdu. Oba celky se tak musely spokojit s bodem.

 

Fotografie od Davida Svobody, jehož tvorbu najdete také zde.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus(hráč): S Hředlemi je to vždycky vypjatý zápas plný soubojů a emocí. V prvním poločase byly vidět šance na obou stranách, ale bez gólového efektu. Hosté dostali za mě správně udělenou červenou kartu. V druhé půli, ačkoliv jsme se nedostali do nějakého extra tlaku, jsme si vytvořili tři stoprocentní šance, které normálně musíme proměnit. V závěru jsem dali regulérní branku, kterou napřed rozhodčí uznal, ale pak si to pravděpodobně pod nátlakem hostů rozmyslel a zhruba minutu po uznání gólu branku odvolal.

FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a díky standartním situacím si vytvořili tlak. Takřka všechny standartky byly kopnuty dobře, ale chyběl vždy kousek k tomu, abychom se brankově prosadili. Podle mého by první gól rozhodl celé utkání. Gól jsme však nevstřelili a tak se domácí po půlhodině začali z tlaku vymaňovat a musel nás podržet Bečirovič v brance. Vyloučení Bechnera pak přineslo ve zbývajícím čase poločasu zbytečné emoce a fotbal takřka zmizel. Druhá půle vyvrcholila hektickým závěrem a kdyby nebylo našeho gólmana, odjížděli bychom s prázdnou. Za mě odpískal rozhodčí zápas velmi solidně a přispěl k tomu, že se utkání i přes žádný gólový počin muselo líbit.



Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - L. Kapoun [-] , T. Korčák [-] , P. Šíma [-] (75. J. Hanych [-] ) , J. Jelínek [-] , O. Neveďal [-] , D. Žďánský [-] , J. Vydra [-] , J. Křivohlavý [-] , M. Krupička [-] , P. Vitner [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] (81. M. Malecký [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (90. D. Brož [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-]

ŽK: 30. P. Vitner , 42. M. Krupička , 50. J. Jelínek , 56. T. Korčák - 30. D. Bechner , 42. T. Čuda , 73. A. Vitner . ČK: 40. D. Bechner .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Mareš Bohumil - VÁGNER Pavel, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích