3:1
(2:1)
32. M. Bok
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň doma dle očekávání porazila Lubnou


Branky


5. O. Fotr , 30. T. Matějíček , 93. O. Fotr - 32. M. Bok
5

Hostouň doma dokázala udolat poslední Lubnou a připsala si další tři důležité body do tabulky. Naopak Lubná zapsala další prohru a dostala se ještě blíže k sestupu do nižší soutěže. Za domácí se dvakrát trefil Fotr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a dominantní domácí

Zápas znamenal pro oba celky poměrně odlišnou záležitost. Hostouň bojuje o umístění, naopak hosté z Lubné se stále snaží nesestoupit ze soutěže. Domácí již čtyři zápasy nezískali všechny tři body a tak měli o motivaci postaráno. Lubná paradoxně z posledních čtyř zápasů získala více bodů než její nedělní soupeř, jelikož se jí podařilo udolat Zavidov. Zápas začal velmi jednoznačným způsobem. Hostouň hosty tlačila a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Fotr se ocitl ve správný čas na správném místě a zakončil nejlépe, jak mohl - 1:0 pro domácí.

 

Hosté se snažili reagovat, ale jejich šance nikdy nedošly až do úspěšného konce. Domácím se tak povedlo vedení navýšit, tentokrát zásluhou Matějíčka - 2:0. Lubné se ale podařilo ihned skóre upravit, když se prosadil již obvyklý střelec hostů Bok - 2:1. Domácí byli stále aktivnějším celkem a hosty z Lubné k ničemu nepouštěli. Gól na 2:1 tak byl pouhou šmouhou v celkovém herním projevu hostujícího klubu, jelikož ze hry neměl jinak téměř nic. Poločas tak skončil příznivěji pro domácí Hostouň.

Nezajímavý poločas a pozdní gól

Domácí drželi balón mnohem více, než jejich soupeř, ale k ničemu to dlouho nebylo. Zápas plynul velmi pomalu a oba celky čekaly na svou příležitost. Nic moc se po celý druhý poločas nestalo, jediným rozdílem mezi první a druhou půli byla větší bojovnost. Dlouho to vypadalo tak, že si žádný s týmů šanci nevytvoří. Nakonec si však jeden z celků tutovku vytvořil a byl to opět tým domácích. A znovu u toho byl Fotr, který tak zapsal druhý gól v zápase a definitivně tak rozhodl o vítězství svého týmu - 3:1.

 

Utkání nic víc nenabídlo. V podstatě můžeme prohlásit, že se zápas v druhé půli pouze dohrával a čekalo se na závěrečný hvizd. Střet tedy ve výsledku skončil výhrou Hostouně, která předvedla dostatečný, ale nijak světoborný výkon. Lubná naopak odjela bez bodů a pomalu ale jistě se blíží sestupu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka(hráč): Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a už od začátku jsme soupeře tlačili a vytvářeli si šance. Takticky i technicky jsme většinu zápasu dominovali, ale stejně by šly najít pasáže v utkání, které jsme nezvládli a soupeř byl mírně nebezpečný. Tak kolem 80% zápasu jsme drželi balón na našich kopačkách a dávali jsme tak jasně najevo, že jdeme vyhrát. Velkou mírou nám pomohli střední záložníci z A týmu.




Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Hlava [-] , S. Sihnaievskyi [-] , A. Němec [-] , M. Dědeček [-] (90. I. Šnirc [-] ) - M. Hlaváček [-] , T. Matějíček [-] , . De [-] (65. Š. Potužník [-] ) , F. Motlík [-] (33. J. Zajac [-] ) , M. Zíka [-] (86. P. Milota [-] ) - O. Fotr [-] -

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - M. Pokorný [-] (86. J. Šesták [-] ) , A. Sogbo [-] , A. Trejbal [-] , M. Bok [-] , D. Vopat [-] , M. Toráč [-] , J. Klíma [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 21. M. Hlaváček , 77. A. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prosr Tomáš - ORÁLEK Kamil, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jáchym Štoncner
Tip experta: výhra domácích

Hostouň porazí Lubnou bez větších problému.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích