J. Sláma 17. (p.)
1:2
(1:1)
45. M. Petr
52. M. Petr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány dokázaly zásluhou Petra udolat Hředle


Branky


17. J. Sláma (p.) - 45. M. Petr , 52. M. Petr
5

Hosté z Lán dokázali otočit zápas proti domácím Hředlím a připsali si další tři důležité body do tabulky. Oproti tomu Hředle opět ztratily a propadly se na čtvrté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a srovnání v úplném závěru

Hředle začaly zápas podstatně lépe než jejich soupeř. T. Čuda nejdříve jen těsně nedosáhl na centr A. Vitnera a ihned poté se druze jmenovaný sám dostal ke střele, ale jeho pokus zblokoval na poslední chvíli hostující Matějka. O chvíli později muselo Lány dokonce zachraňovat břevno, když se kombinace podařila A. Vitnerovi s Bechnerem. Po autovém hlasování v 15. minutě zahrál Kedroň v pokutovém území rukou a zahrávala se penalta, kterou s přehledem proměnil domácí Sláma - 1:0. Další minuty ale patřily hostům z Lán, když se nejdříve Putík opřel do balónu a netrefil branku a následně Buršík prověřil Bečiroviče v brance domácích. 

 

Tlak hostí byl občas prokládán šancemi domácích. Javůrka prověřil dobrou střelou M. Vitner a hned poté se do šance dostal Sláma, jehož hlavička skončila za brankou hostí. Hosté se potom ujali otěží zápasu a vytvořili si obrovský tlak. Šance pálily Lány jednu po druhé, po sobě Buršík, Kedroň, Putík a Slezák. Odměna tak přišla až v úplném závěru poločasu, když se dokázal hlavou trefit osamocený Petr - 1:1.

Rychlá branka a udržení vedení

 Tak jak skončil první poločas, začal ten druhý. Po rohovém kopu nedokázal uklidit Somol balón do bezpečí a byl to opět Petr, který se nejlépe zorientoval a zakončil - 1:2. V 57. minutě se k míči dostal Buršík a prověřil brankáře Bečiroviče. Následovala velmi nevýrazná dvacetiminutovka od obou celků, ve které se nestalo v podstatě nic. Občas se do šance dostali domácí, ale vždy akce skončily dříve, než začaly. Nejdříve se do šance dostal Bechner, ale pálil mimo tyče. Hned poté se Bechner dostal ke druhé střele, ale tentokrát mu ji dokázal zblokovat Kedroň. 

 

Domácí se nedokázali dostat do žádného tlaku, pravděpodobně na něj již neměli sílu. Hosté si tak pečlivě hlídali své jednobrankové vedení a čekali na konečný hvizd hlavního sudího. Čas plynul velmi rychle a hosté měli v závěru dokonce šanci na dovršení výhry. Mušálek ale svou příležitost v gól neproměnil a Lány se tak museli smířit s dvěma vstřelenými góly. Domácí naopak ztratili další body a propadli se na 4. místo.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorbu naleznete také zde.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): Bohužel pokračujeme v hodně nevýrazných výkonech z jarní části. Přitom jsme nezačali vůbec špatně, vytvořili jsme si šance, dostali jsme se do vedení a hráli solidně. Soupeř se dostal do talku v závěru poločasu a zaslouženě vyrovnal. Ve druhém poločase jsme se již do hry prakticky nedostali. Každý hrál sám na sebe a výkon byl spíše individualistický než kolektivní. Všichni hráči si musí sáhnout do svědomí.

SK Lány
Ondřej Putík(hráč): Zápas začal ve velkém tempu a měl v první půli nejdříve navrch. Dokázali proměnit penaltu, která nás naštěstí nakopla. Vstřelili jsme vyrovnávací gól a náš herní projev se výrazně zlepšil. Druhý poločas jsme začali lépe a vstřelili jsme rozhodující branku, následně jsme si výsledek pohlídali a jsme rádi za výhru.



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] (89. M. Čuda [-] ) , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] (33. M. Somol [-] ) , A. Vitner [-] , T. Vitner [-] (59. M. Vodrážka [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (59. O. Sedláček [-] ) , D. Minařík [-] (80. J. Vitner [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Kedroň [-] , J. Mušálek [-] , J. Matějka [-] - M. Slezák [-] , J. Burger [-] (60. J. Burger [-] ) , J. Matějka [-] (87. J. Krátký [-] ) , M. Kedroň [-] , O. Putík [-] , M. Petr [-] - P. Buršík [-] (90. L. Mocsonoky [-] )

ŽK: 34. D. Bechner , 72. D. Minařík - 31. O. Putík , 79. M. Petr , 92. J. Matějka .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: LAMBEV Marek - ŠMEJKAL Jiří, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jáchym Štoncner
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání. Myslím že nakonec Hředle potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích