0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tuchoměřice porazily statečný Švermov rozdílem třídy


Branky


5

Švermov na své domácí půdě přivítal vedoucí Tuchoměřice, které góly opět nešetřily. Domácím nadělily bůra a naopak Švermov potřetí v řadě nezískal ani bod. Dvakrát se trefili Šahini se Sulíkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólová nadílka hostí

Na Švermovské umělé trávě se mělo v sobotu odehrát poměrně jednoznačné utkání, jelikož na výlet vyjely vedoucí Tuchoměřice. Zápas se tak také vyvíjel a to již od úplného počátku. Hosté drželi balón, jejich přechod do útoku byl velmi rychlý a kvalitně provedený a tak se domácí museli již od prvních minut zatáhnout do obranného bloku. Hned v 11. minutě však přišel první zásah hostů, konkrétně se trefil Hochman - 0:1. Tím Tuchoměřice zdaleka nekončily. Hned o 6 minut později vyslal Sulík projektil na branku, kterou střežil Truhlář a stejně jako Hochman se zapsal mezi střelce - 0:2

 

První poločas byl celkově opravdu jednoznačný, Tuchoměřice ale i přesto měly problém s jednou věcí a to byly jejich neustále offsidy. I tak se ale dokázali do poločasu ještě jednou prosadit a tentokrát u toho byl nejlepší střelec hostí - Šahini - 0:3. Tím první dějství skončilo a v lepším rozpoložení šli tedy do šaten hosté.

Stejný průběh jako v první půli

Švermov se sice snažil bránit a také se jim to vcelku dařilo, ale i tak se dokázali hosté prosadit hned z kraje druhého poločasu. Šahini vystřelil opět dokonale a byl z toho jeho druhý zásah v zápase, čímž mimo jiné ještě více potvrdil své vedení v tabulce střelců - 0:4. Zápas se od této chvíle opravdu jen dohrával, domácí věděli, že na bodový zisk šanci nemají a tak se jen pokoušeli znovu neinkasovat, což se jim ve výsledku stejně nepovedlo.

 

Sulík se totiž stejně jako v prvním poločase ujal role zakončovatele a zapsal druhou branku v zápase - 0:5. Tím zápas pro oba celky definitivně skončil. Domácí dále již dokázali neinkasovat a hostům se už nepodařilo skórovat. Utkání tak bylo ukončeno a Tuchoměřice si zapsaly další vysokou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Švermov
Tomáš Vydra(hráč): Drželi jsme dobře obranu a proti nejsilnějšímu týmu v soutěži jsme odehráli dobrý zápas. Šli jsme hrát s pocitem toho, že si jdeme užít utkání proti prvnímu celku a i přesto, že jsme inkasovali pětkrát naše obrana odehrála skvělý zápas. Teď jdeme vyhrát poslední tři zápasy, a soupeři se mohou těšit, chceme vyhrát.




Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - P. Černý [-] , J. Novák [-] , P. Doubek [-] , A. Nedvěd [-] (46. O. Frühauf [-] ) - M. Kotouček [-] , T. Vysloužil [-] (46. A. Starý [-] ) , D. Végh [-] (68. A. Zíma [-] ) , T. Marek [-] , T. Vydra [-] (80. Š. Neuman [-] ) , V. Steinbach [-] -

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - M. Štědrý [-] , J. Jeslínek [-] (60. A. Kejmar [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (35. L. Vegricht [-] ) , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] (69. P. Smrž [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] , P. Hochman [-] , T. Valín [-]

ŽK: 43. E. Šahini .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: ŽÍDEK Antonín - SVOBODA Jindřich, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jáchym Štoncner
Tip experta: výhra hostů

Tuchoměřice jsou o třídu lepší a proto pro ně zápas bude jednoduchý.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů