J. Brodský 28. (p.)
M. Krovoza 40.
2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braškov doma remizoval s Hředlemi


Branky


4

Souboj o třetí místo dopadl remízou, padly čtyři branky. Hředle v zápase dvakrát vedly, ale domácí s nimi vždy dokázali srovnat krok. Všechny branky padly již v první půli a zápasu napětí opravdu nechybělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přehlídka na obou stranách

Zápas začal hodně zhurta. Již ve 2. minutě vyslal Pelc do hlavikového souboje Bechnera, který vybojova míč pro Vodrážku a ten s přehledem k tyči zakončil - 0:1 pro hosty. Hned o 8 minut později se do obrovské šance dostal A. Vitner, který však z dobré pozice trestuhodně přestřelil. Do šancí se sice dostávali převážně hosté, ale hra byla celkově dost vyrovnaná. Braškov hrál velmi rychlý a aktivní fotbal a bylo jen otázku času, kdy se také probojují do větší šance. Ve 20. minutě se do šance dostal domácí Krovoza. Toho sice vychytal brankář Bečirovíč, ale vyrazil balón jen před sebe. Tam stál Štoncner, který však míč nedokázal uklidit do branky a přestřelil.

 

Ve 27. minutě ztratil na polovině hřiště balón hostující A. Vitner, který se pokoušel nahrát balón patičkou, ale to se mu nepovedlo a domácí se tak dostali do brejku. Ten dokonce dokázali proměnit v pokutový kop, když byl Krovoza v pokutovém území faulován Bečirovičem. Penaltu následně s přehledem proměnil Brodský - 1:1. O několik minut později vyslal hostující Dav. Minařík Bechnera do průniku. Ten pak následně ještě předložil míč A. Vitnerovi a ten se zblízka na zadní tyči nemýlil - 1:2. Srovnání přišlo o chvíli později. Kodria se dostal k míči, ten si připravil k centru a dobrým pasem nalezl na zadní tyči připraveného Krovozu - 2:2. První půle tedy skončila stavem remízovým, a tak bylo v druhé půli stále o co hrát.

Přelévání hry ze strany na stranu

Oba celky hrály v zápase velmi dobře. Domácí ale přecejen začali druhou půli lépe, když se v rozmezí pár minut dostali ke střelám Brodský s Kadriou, ale oba pokusy vychytal pozorný brankář hostí. Hředle na úvodní tlak odpověděli obrovskou šancí Mrázka, který však svou hlavičku nedokázal usměrnit do branky. Na druhé straně se do velké šance dostal Korpa, jehož střelu vyrazil Bečirovič na břevno a následoval tak rohový kop. Z něj však nic nevzešlo a tak se do hry dostali opět hosté. Sláma našel hezkým balónem Sedláčka, ten si narazil s Bechnerem a předložil zpět Slámovi, který svým pokusem líznul tyč branky.

 

Zápas byl ve velkém tempu, diváci se opravdu bavili. Další pokus hostujícího Bechnera musela blokovat obrana Braškova. V 75. minutě naopak došlo k velkému závaru před brankou Hředel, ale ani jeden z ofenzivních tahounů domácích branku nevstřelil. Poslední desetiminutovka nám přinesla mnoho šancí a to především šancí hostů. Nejdříve velkou šanci neproměnil A. Vitner, když mu Vošmík včas zmenšil střelecký úhel. Poté se do poslední šance zápasu dostal Sláma, ale jeho hlavička skončila mimo tři tyče. Zápas tak skončil remízou a oba celky braly bod. 



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): Po dlouhé době mohu říct. že jsem spokojen s výkonem. Braškov disponuje velmi dobrým kádrem, my jsme nebyli dostatečně produktivní. Koncovka od nás nebyla dobrá, ale remízu beru, vzhledem k tomu, jak se zápas vyvíjel. Snad si tento výkon přeneseme do dalšího zápasu, už jen proto, že to našim podporovatelům za předchozí zápasy jarní části dlužíme.



Sestavy


SK Braškov
P. Vošmík [-] - P. Urban [-] , R. Bednář [-] - J. Štoncner [-] (83. M. Šifta [-] ) , M. Kodria [-] , P. Přichystal [-] , M. Krovoza [-] - J. Brodský [-] - V. Litvinov [-] , D. Hoda [-] (80. M. Stibor [-] ) , J. Korpa [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] (78. J. Vitner [-] ) , T. Vitner [-] (46. O. Sedláček [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (58. D. Zilcher [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (87. M. Somol [-] ) , D. Minařík [-]

ŽK: 90. M. Stibor - 90. D. Mrázek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÍSAŘÍK Michal - GARAJA Miroslav, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Miroslav Trešl
Tip experta: remíza

Přál bych výhru hostům, ale budou to mít těžké, proto remíza.
Přál bych výhru hostům z Hředel, ale budou to mít proti Braškovu těžké, proto remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza