J. Burger 70.
M. Petr 77. (p.)
J. Mušálek 87.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány rozhodly až v druhém poločase, Roztoky odjely s prázdnou


Branky


70. J. Burger , 77. M. Petr (p.) , 87. J. Mušálek
4

Zápas Lán proti Roztokům byl dlouho vyrovnaný a klidný. Domácí zápas rozhodli až v druhé půli, když se trefili třikrát v rozmezí sedmnácti minut a získali tak všechny možné body. Roztoky naopak opět ztratily a stále se drží v dolní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná první polovina

První poločas začal velmi rozvážně a opatrně. Hostům chyběly opory v obraně, Čumpelík s Masarovičem, a tak museli povolat dorostence, kteří měli šanci se v tomto zápase ukázat. Oba celky hrály pomalý styl fotbalu a snažily se neudělat chybu. Zápas se dostal do tempa až po několika minutách, když jsme se konečně dočkali i prvních šancí na obou stranách. Domácí si vypracovali mnoho nadějných příležitostí, ale žádná z nich se neujala. Hostující Roztoky naopak sázely na standartní situace, které jim i celkem vycházely.

 

Párkrát se díky nim hosté dostali do zakončení hlavou, ale vždy buď přestřelili branku nebo vstřelení branky zamezil brankář Javůrek. Oba týmy věděly, že v tomto zápase pravděpodobně rozhodne první branka a tak se snažily o rychlý přechod do útoku. Zakončení se ale nedařilo ani jednomu z celků. Všechny pokusy končily dříve, než vůbec začaly, a tak se už oba celky pomalu chystaly do šaten. 

Produktivní pasáž domácích

Druhý poločas začal podstatně lépe, z hlediska herního projevu obou celků, než ten první. Především Lány vešly do druhého dějství jako úplně jiný tým. Vytvářely si šance, mnohokrát už měli opravdu blízko ke gólu, ale nikdy se jim nepovedlo dostat se přes obranu, potažmo brankáře hostí. Od 60. minuty už ale začalo být opravdu znát, že Roztoky nestíhají tempo zápasu. Domácí se tak ujmuli absolutních otěží zápasu a z jejich největšího tlaku v zápase vzešel i jejich první gól. V 70. minutě se k balónu dostal Burger a zkušeně poslal domácí do vedení - 1:0.

 

Hned o 7 minut později se hostující obrana dopustila faulu ve svém vlastním pokutovém území a byla z toho penalta. Tu s přehledem proměnil veterán Petr a domácí rázem vedli o dvě branky - 2:0. A poslední branku přidal v 87. minutě Mušálek, který krásně uklidil balón za záda Hůly a potvrdil tak svou formu z posledních zápasů - 3:0. Tímto výsledkem zápas také skončil a domácí Lány si tak z utkání odnesli všechny tři body. Zápas to nebyl tak jednoznačný, jak nám ukazuje skóre, ale nakonec, bohužel pro Roztoky, rozhodla produktivita.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Ondřej Putík(hráč): "Zápas začal v hodně podprůměrném tempu, oba celky čekaly na chybu soupeře. V prvním poločase jsme si vyvinuli mnoho příležitostí na skórovaní, ale vždy nám chyběla koncovka. Nakopla nás přestávka, když jsme v šatně dostali fén od trenéra a do druhé půle jsme nastoupili jako lepší celek. "

TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): "Výsledek je možná i krutý, když vezmeme v potaz průběh zápasu. Chyběla nám skoro celá obrana, ale jsem spokojen s výkonem dorostenců. Šance se v zápase rodily na obou stranách, ale dlouho se žádná neujala. V druhém poločase jsme postupně fyzicky odcházeli a inkasované góly nám v herním projevu úplně nepomáhaly. Samotný zápas měl slušné tempo a hezkou kulisu."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Kedroň [-] , J. Mušálek [-] , D. Švigár [-] , J. Matějka [-] - M. Petr [-] , O. Putík [-] (78. L. Mocsonoky [-] ) , J. Matějka [-] , J. Burger [-] (57. J. Burger [-] ) , M. Kedroň [-] - P. Buršík [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Merhaut [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , . Ben [-] (87. J. Kněžík [-] ) , P. Hruška [-] , M. Fikejz [-] (77. J. Jirásek [-] ) , M. Čermák [-] , J. Nejedlý [-] , V. Horský [-] , P. Barčot [-]

ŽK: 33. M. Kedroň - 76. M. Čermák , 90. M. Hůla .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - TÝČE Vladimír, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Miroslav Trešl
Tip experta: výhra domácích

Lány doma zvítězí, i když Roztoky budou kousat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích