Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov na domácím hřišti vyškolil favorita z Vranýho


5

Tápající Zavidov v neděli opravdu potřeboval vyhrát, oproti tomu Vraný šlo do zápasu jako jasný favorit. Utkání se ale vyvíjelo výrazně jiným způsobem než asi všichni očekávali, když Zavidov hostujícímu celku nadělil pět branek a Vraný tak odjíždělo bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný fotbal z obou stran

Od začátku se zápas jevil jako střet dvou celků, kterým se dnes mělo dařit. Hra Zavidova i Vranýho vypadala velmi kvalitně, ale už od prvních minut bylo zřejmé že lépe se na zápas připravili domácí. Hned v 2. minutě šel sám na branku Neveďal, ale svým lobem svatyni hostí přestřelil. O 2. minuty později už se ale domácí dočkali. Žďánský zatáhl balón po lajně a našel před brankou osamoceného mladíka Křivohlavého, který skrytou střelou k tyči zavěsil dokonale - 1:0. Rychlý gól hosty ale nepoložil, ba naopak. Hned o 5 minut později si míč našel Tajč a krásnou střelou překonal Kuklu v brance domácích - 1:1. Domácí i po srovnání stále drželi status lepšího celku na hřišti.

 

Ve 25. minutě se dostal do obrovské šance Šíma, ale Adamus v brance hostí předvedl skvělý zákrok. O chvíli později už z toho ale opět byl gól domácího Zavidova, když se po skvělé individuální akci a ještě lepší střele k tyči prosadil Neveďal - 2:1. Na góly bohatá půlka tímto okamžikem ale ještě nekončila. Mič se po dalších 4 minutách dostal do autu, Žďánský se ujal vhazování a dokonalým hodem našel Neveďala, který mu následně na vápně nahrál zpět a prvně jmenovaný se krásnou ranou prosadil a upravil stav na 3:1 pro domácí. První poločas tak nabídl nejen hodně akce, ale také hodně krásných branek a druhý poločas tak měl nabídnout ještě jednu dávku podobné podívané.

Tlak hostí a pojištění výhry domácích

Druhý poločas začal velkou šancí Neveďala, kterého opět vychytal výborný Adamus. Po tomto okamžiku ale na dlouhou dobu převzali iniciativu utkání hosté z Vranýho. Na branku domácích vyslali obrovské množství střel, ale žádná z nich ne a ne najít síť domácí svatyně. Když už se střela dostala přes domácí obranu, vychytal ji skvělý Kukla v brance. Ten mimo jiné musel chytat jen kvůli tomu, že Zavidov měl v tu chvíli své dva brankáře zraněné a Kukla tak musel zaskakovat. Svou roli zvládl skvěle.

 

Připsal si nejméně tři veledůležité zákroky a svému týmu držel náskok dvou branek. Když už to vypadalo, že hosté opravdu svůj vysněný gól vstřelí, nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení. Poslední slovo tak měli i v druhém poločase domácí. Rohový kop Žďánského odvrátila hostující obrana jen k Hornofovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 4:1. Poslední branku přidal velmi aktivní Žďánský, který si naběhl za obranu a přehodil vyběhnutého gólmana Vranýho - 5:1. Tímto výsledkem tedy zápas skončil a šťastněji z tohoto střetu určitě odcházel Zavidov.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus(hráč): "Dnes jsme konečně potřebovali bodovat, což se nám povedlo dokonale. Výhra sice vypadá jednoznačně, ale byl to zápas spíše vyrovnaný. Ve druhé půli měli hosté opravdu hodně šancí, ale tlak jsme přežili. Vítězství si vážíme a doufáme, že na něj navážeme příští týden."

TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(kapitán): "Už od začátku jsme tahali za delší konec. Srovnali jsme po nádherné ráně Tajče, ale náš herní projev to nezlepšilo. Za obdržené góly si můžeme v podstatě sami. Druhá půle byla z naší strany lepší, ale pořád to bylo málo. Výsledek je krutý, ale porážka zasloužená."



Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , O. Neveďal [-] (87. M. Havel [-] ) , D. Žďánský [-] , J. Vydra [-] , M. Krupička [-] , L. Kapoun [-] , P. Hornof [-] , J. Jelínek [-] , J. Křivohlavý [-]

TJ Sokol Vraný
P. Adamus [-] - T. Kostovčík [-] , Z. Růžička [-] , J. Jeřábek [-] , T. Tajč [-] (67. M. Hrůnek [-] ) , T. Kubík [-] , D. Havlovec [-] (86. M. Zázvorka [-] ) , L. Košťák [-] , M. Jaráb [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Volf [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - VAŇOUSEK Patrik, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: výhra hostů

Zavidov má šňůru proher, a proto vyhraje Vraný a roli favorita potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů