2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle doma dokázaly dotáhnout dvougólové manko


Branky


52. D. Mrázek , 66. D. Bechner - 24. J. Kapek , 32. R. Kapek
5

Hředle doma v neděli přivítaly Mšec. Ta jim v prvním poločase nadělila dva góly, a tak museli domácí dotahovat. To se jim povedlo a zápas tak skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní nadvláda hostů

Domácí Hředle na jaře nepředvádí úplně dobré výkony. Mšec tedy na jejich hřiště přijela s cílem zisku bodů a už od začátku byla aktivnějším celkem. Již v 5. minutě propadla celá obrana domácích a v obrovské šanci se objevil L. Skoupý, ale svou příležitost zahodil. O pár minut později musela být domácí defenzíva opět ve střehu, když se ke střele dostal Heller a zasahovat musel Bečirovič. Velmi aktivní byl také hostující Říčka, který se dostal k mnoha střelám, ale žádná ne a ne zapadnout do sítě. Mšec byla výrazně lepším celkem a Hředle se nedokázaly dostat k balónu. Tento tlak dokázala Mšec zaslouženě proměnit v gól. Po rohovém kopu se zkušeně prosadil J. Kapek a hosté šli do vedení - 0:1.

 

V prvním poločase pak přišla ještě jedna rána pro domácí. J. Kapek se na kraji velkého vápna uvolnil a naservíroval míč pro R. Kapka a ten se nemýlil - 0:2. Po druhém gólu se poprvé do velké šance dostali také domácí, Bechner však po svém individuálním průniku levou nohou nastřelil tyč. To by konec všech útočných snažení domácích v první půli. Hosté do konce poločasu dokázali ještě trefit tyčku, což se v úplném závěru povedlo R. Kapkovi. Hředle tak byly více než rády, když rozhodčí první dějství ukončil.

Úspěšné dotahování domácích

Druhá půle začala pro Hředle podstatně lépe. Již v 50. minutě se k balónu dostal M. Vitner, ale jeho pokus branku minul. O dvě minuty později se zahrávala standartní situace u vápna hostů. T. Vitner nacentroval balón do šestnáctky a hlavou se prosadil D. Mrázek - 1:2. Byl to jeho první gól za Hředle. V 59. minutě již navíc mohlo být vyrovnáno, ale A. Vitner svou šanci neproměnil. Hosté se kvůli zvýšené aktivitě domácích museli spoléhat na rychlé protiútoky a důkladnou obrannou činnost.

 

V 66. minutě se však dokázal uvolnit Bechner a pod padajícím Doubravou vyrovnal na 2:2. S blížícím se koncem duelu se oba celky začaly chovat více agresivně a o fauly tak nouze nebyla. Domácí si ještě dokázali vytvořit šance, ale zápas až do úplného obratu dotáhnout nedokázali. V závěru sice dostal červenou kartu hostující Kučera, ale domácí výhodu přečíslení nevyužili. Největší šanci nedokázal proměnit A. Vitner po přihrávce Sedláčka. Oba celky si tak odnesly ze zápasu bod, což je pro Hředle málo, ale pro Mšec asi nakonec dobrý výsledek.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorbu si můžete prohlédnout také zde.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): “To, co nás provází celé jaro, bylo dnes ještě několikrát násobeno. Neplnili jsme, co jsme si řekli, nebyli jsme schopni hlídat si protihráče a všechno jsme se snažili hrát individuálně. Druhá půle byla lepší, ale stále málo. Soustředíme se na příští zápas, který pro nás znamená přímý souboj o třetí místo.”




Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] (63. M. Vodrážka [-] ) , O. Sedláček [-] (84. J. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (29. D. Minařík [-] ) , M. Somol [-] (46. D. Rais [-] )

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - J. Kučera [-] , F. Cába [-] (70. J. Jurgovski [-] ) , J. Kapek [-] , P. Heller [-] , T. Janoušek [-] , J. Říčka [-] , R. Soukup [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] , L. Skoupý [-]

ŽK: 40. A. Vitner , 60. M. Vitner - 67. R. Soukup , 70. J. Kapek , 73. J. Kučera . ČK: 79. J. Kučera .
Hráči zápasu: D. Mrázek - P. Neužil .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Fejfar Jakub - BROŽEK Tomáš, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: výhra domácích

Poslední vzájemný zápas vyhráli Mšečtí, ale výhoda domácího prostředí bude znát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích