FOTO: Roztoky dokázaly v závěru udolat favorizovanou Hostouň


Branky


5

TJ Roztoky v neděli přivítaly na domácím hřišti Hostouňské ,,béčko”. Zápas dlouho směřoval k remíze, v posledních deseti minutách však hosté dvakrát inkasovali, rozhodl Nejedlý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozvážná první půle

Do první poloviny zápasu vstoupily oba celky dobře, jak z hlediska obranného, tak útočného. Utkání se tak ze začátku jevilo jako hodně vyrovnané a neuspěchané. Oba týmy dokázali držet balón a dostávali se do menších šancí, které však častokrát končily už v jejich zárodku.

 

Domácí Roztoky začaly hrozit ze standartních situací a hosté měli jen štěstí, že po jedné z nich neinkasovali, když svou razantní střelu nasměroval Nejedlý jen do tyčky. Brankář Chloupek měl zřejmě dobře postavenou branku. Na druhé straně se hosté snažili ohrozit branku domácích, ale vždy marně. Obvykle se jednalo jen o mírné náznaky šancí a první půle tak nic jiného zajímavého nenabídla. Oba celky se tak odebírali do šaten s tím, že v druhé půli bude ještě o co hrát.

Čaroděj v brance a góly v závěru

Druhý poločas začala podstatně lépe Hostouň a domácí mohli dělat jen jediné - děkovat svému gólmanovi. Hůla předvedl mnoho obrovsky důležitých zákroků, které stále držely naděje domácích na bodový zisk. Hostouň se opravdu snažila prosadit a měla jen smůlu, že se domácím dařilo i s přispěním zmíněného Hůly držet čisté konto, protože jinak by v ůvodních dvaceti minutách mohli inkasovat klidně rovnou čtyřikrát. Po této katastrofální pasáži se však domácí dokázali oklepat a začít útočit.

 

Po faulu na Abdellatifa se standartky opět ujal Nejedlý a tentokrát svou střelu dokázal umístit mezi tři tyče - 1:0. Tento gól hosty zaskočil, ale domácí neměli v plánu skóre už jen udržet. O tři minuty později se dokázal po rychlém kontru a centru z levé strany, o který se postaral kapitán domácích Čermák, prosadit Abdellatif, když s přehledem zakončil na zadní tyč - 2:0. Zápas už pak nic jiného nepřinesl a hostující Hostouň tak odjela z Roztok s prázdnou, domácí naopak mohou slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): “Překvapivé, ale aspoň za bojovnost a našeho čaroděje v bráně snad zasloužené vítězství. První půle byla hodně vyrovnaná, v druhé půli nás podržel brankář Hůla, který měl dnes neskutečný den. Pozitivní pro nás mimo jiné je, že jsme se dnes sešli v plné sestavě.”

Sokol Hostouň B
Michal Hlaváček(hráč): "V zápase jsme byli dominantnější, ale střelecky se vůbec nedařilo. Tutovky jsme neproměnili a první inkasovaný gól nás položil.



Počet diváků: 84. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - ŠEBELA Jiří, LAŠTOVIČKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: remíza

Jedinou remízu tuším v Roztokách, kde bude hra velmi vyrovnána s minimem gólů.

Tip: výhra hostů