Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lubná doma dvakrát vedla, nakonec ale podlehla Lánům tříbrankovým rozdílem


Branky


13. P. Kollár (p.) , 33. J. Klíma - 31. P. Buršík , 55. J. Mušálek , 62. M. Petr , 65. J. Mušálek , 77. P. Buršík
3

Lubná se v poslední době hodně trápí a chuť si nespravila ani proti Lánům, ty si tak ještě více pojistily svou desátou příčku a dokázaly poprvé na jaře vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný napětí a zvratů

Lubná se v poslední době hodně trápí a dnešním zápasem si určitě chtěla dokázat, že stále nezapomněla vyhrávat. Lány totiž určitě nejméně papírově vypadaly jako hratelný soupeř, jelikož se také více-méně nachází ve spodní části tabulky. Domácí, namotivovaní možným pocitem výhry, do zápasu vstoupili ukázkově. Hned ve 13. minutě došlo v pokutovém území hostí k faulu na domácí a byla z toho jasná penalta.

 

Té se chopil Kollár a zkušeně proměnil - 1:0. Hosty tento okamžik nabudil a začali alespoň trochu hrát svou hru. A ta jim přinesla zasloužený gól na 1:1, který po dobré akci vstřelil Buršík - 1:1. Domácí ale následně bleskově převrátili stav opět ve svůj prospěch a to rovnou po dvou minutách, kdy se prosadil Klíma - 2:1. Lubná tak po dlouhé době mohla svůj zápas směřovat k vítězství. Zbývala už jen druhá půle, která měla o tomto zápase rozhodnout.

Jednoznačná herní nadvláda hostů

Titulek mluví za vše. Snaha domácích o alespoň slušný výsledek trvala přesně do 55. minuty. Mušálek se chopil balónu, vystřelil a rozvlnil síť, což znamenalo jen jediné - 2:2 a remízový stav. Lubná se postupně propadala hlouběji a hlouběji do propasti beznaděje. Na druhé straně Lány se rázem proměnili v tuze produktivní celek.

 

Během tří minut se dokázali hráči hostí prosadit rovnou dvakrát, když se nejdříve v 62. minutě prosadil Petr - 2:3 a následně svůj druhý zásah v zápase přidal Mušálek - 2:4. A nakonec to nezůstalo jen u jednoho dvougólového střelce - Buršík se dokázal dostat na správné místo ve správný čas a dokonal tak obrat až do úplného konce - 2:5. Lubná se tak po své velké snaze opět nedostala ani k jedinému bodu, naopak Lány se mohou radovat po neúspěchu z minulého kola proti vedoucím Tuchoměřicím.

 

 

Autor fotografií: David Svobodazonerama autora



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - D. Varyš [-] (8. M. Pokorný [-] ) , A. Trejbal [-] (82. J. Šesták [-] ) , M. Bok [-] (82. L. Brabec [-] ) , D. Vopat [-] , P. Kollár [-] (66. J. Bařtipán [-] ) , M. Toráč [-] , L. Kříž [-] , J. Klíma [-] , A. Dunaj [-] , M. Tvrz [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Švigár [-] , J. Mušálek [-] , J. Matějka [-] - M. Slezák [-] , O. Putík [-] (75. J. Krátký [-] ) , J. Burger [-] (64. J. Burger [-] ) , J. Matějka [-] , M. Petr [-] - P. Buršík [-] , J. Bejbl [-] (87. D. Dudášik [-] )

ŽK: 11. M. Tvrz , 53. P. Kollár - 12. J. Matějka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Vlk Miroslav - KUBA Michal, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů