M. Hrůnek 17.
T. Tajč 41.
L. Volf 75. (p.)
L. Volf 81. (p.)
M. Jaráb 90.
5:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vraný ve šlágru kola udolalo Braškov, vypjatý zápas rozhodl Jaráb


Branky


17. M. Hrůnek , 41. T. Tajč , 75. L. Volf (p.) , 81. L. Volf (p.) , 90. M. Jaráb - 1. M. Krovoza , 23. V. Litvinov , 27. M. Kodria , 49. V. Litvinov
3

TJ Sokol Vraný doma vyzval SK Braškov a již před začátkem utkání bylo jasné, že se bude jednat o kvalitní zápas. Celkově padlo devět branek a o tu poslední a rozhodující se postaral v úplném závěru střetu Michal Jaráb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas navyšování vedení a dohánění

Vraný mělo obrovskou motivaci vyhrát, a to rovnou ze dvou důvodů. Na podzim totiž s Braškovem prohrálo a navíc by se v případě výhry mohlo posunout na průběžné třetí místo, protože Hředle v tomto kole ztratily body s vedoucími Tuchoměřicemi. Braškov však zažíval podobné rozpoložení - také by se v případě vítězství posunul na třetí místo. O motivaci tedy bylo zajisté postaráno, ať už se bavíme o domácím či hostujícím týmu. Braškov začal zápas výrazně lépe. Hned v 1. minutě dokázal Krovoza využít až celkem groteskních chyb domácího celku a svou šancí nepohrdl - 0:1. O 16 minut později dokázalo Vraný odpovědět, kdy se po skrumáži ve vápně dostal k míči Hrůnek a srovnal tak na 1:1.

 

Domácí ale i nadále dělali obrovské chyby, co se rozehrávky a obranné činnosti týče, a to je stálo inkasované branky. Nejdříve se ve 23. minutě dostal po kvalitním centru míč do vápna domácích a Litvinov dokázal s přehledem zakončit - 1:2. O další 4 minuty později se domácí snažili konstruktivně rozehrát od brankáře, jedna přihrávka se však nevyvedla a byl z toho gól na 1:3, který vsítil Kodria. Domácí pak už jen do konce poločasu dokázali snížit rozdíl ve skóre na jednu branku, když se do šibenice po rychle rozehraném přímém kopu trefil Tajč. Do šatny se tak šlo za stavu 2:3, což samozřejmě více vyhovovalo hostujícímu Braškovu.

Rozhodla až poslední minuta

Druhý poločas začal stejnou situací, jakou započal ten první - fatální chybou domácích. Ti opět ztratili balón nebezpečně blízko u své svatyně a Litvinov podruhé v zápase svou zásluhou rozvlnil síť - 2:4. Domácí na tom byli z psychické stránky a rozpoložení hodně špatně, ale snažili se zápas ještě nevypustit. A to se jim v závěru vyplatilo. Přišla 75. minuta a faul na Kejvala v pokutovém území Braškova, což znamenalo jen jediné - penalta pro domácí. Tu se štěstím proměnil Volf a upravil tak stav na 3:4.

 

Ale to nebylo zdaleka všechno. 81. minuta - další neohrabaný zákrok hostující obrany a další penalta po faulu na Tajče. Penaltu opět zahrával Volf a opět proměnil - 4:4, a deset minut do konce. V závěru utkání pak domácí dokonali obrat. V 91. minutě zahrál Tajč roh na zadní tyč a na tam se zjevil Jaráb, který Vranému vyhrál tento zápas - 5:4. Takovou koncovku zápas potřeboval, byla to opravdová podívaná. Braškov tak odjel z Vraného s prázdnou, naopak domácí mohli slavit.

 

 

autor fotografií zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(hráč - kapitán): ,,Infarktový zápas s tříbodovým koncem pro nás. Všechny čtyři góly jsme soupeři darovali, spasil nás Jaráb s Volfem. Braškov hrál tvrdý a nepříjemný fotbal, ale celý zápas se nesl ve férovém duchu a fair play. Velké díky patří fanouškům za atmosféru a rozhodčím za kvalitní výkon."




Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - Z. Růžička [-] (92. D. Krampera [-] ) , M. Hrůnek [-] (60. P. Nerad [-] ) , M. Klár [-] , J. Jeřábek [-] , T. Tajč [-] , K. Kejval [-] , L. Košťák [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Volf [-] , M. Jaráb [-]

SK Braškov
P. Vošmík [-] - R. Bednář [-] , T. Nejedlý [-] , L. Osvald [-] , P. Urban [-] - M. Krovoza [-] , V. Litvinov [-] - J. Brodský [-] - M. Kodria [-] , Š. Procházka [-] (84. V. Šimáček [-] ) , T. Repaský [-]

ŽK: 79. Z. Růžička - 47. M. Krovoza , 82. L. Osvald .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: HUSÁK Jan - TÝČE Vladimír, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích