Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšec dokázala v osmigólovém utkání udolat oslabené Roztoky


Branky


3. J. Kapek , 17. J. Kučera , 61. L. Skoupý , 77. T. Janoušek , 89. V. Krůta (vl.) - 15. M. Barčot , 58. P. Hruška , 90. J. Kněžík
3

Domácí Mšec přivítala na svém hřišti dvanácté Roztoky a byla z toho opravdová podívaná. V zápase padlo osm branek a napětí zápasu opravdu nechybělo, rozhodl Janoušek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásah mladíka a rychlý souběh gólů

Mšec šla do zápasu jako jistý favorit, Roztoky navíc v poslední době nejsou úplně ve formě, protože v posledních dvou zápasech braly pouze bod. Do zápasu vstoupili lépe domácí, když se už ve 3. minutě dokázal prosadit Kapek - 1:0. Hosté měli již při skládání sestavy problém, jelikož jim chyběli tři hráči ze základní sestavy, takže museli do utkání nasadit své dva talenty z dorostu. A to se ve výsledku ukázalo jako velmi efektivní krok. V 15. minutě se k balónu dostal šestnáctiletý mladíček Barčot a zakončil s přehledem - 1:1.


Mšec ale dokázala bleskově odpovědět, když se hned o dvě minuty později prosadil Kučera a domácí byli hned v podstatně lepším rozpoložení - 2:1. Hosté se sice snažili, ale k žádným velkým šancím se nedokázali propracovat. Až na jeden okamžik, kdy se útok Roztoků dokázal prosadit, ale gól uznán nebyl. Do šaten se tedy šlo za příznivějšího stavu pro domácí a hosty čekala v druhé půli nelehká práce. 

Srovnání, vlastenec a domácí radost

Hosté dokázali se soupeřem v druhé půli alespoň trochu srovnat krok, za což byli náležitě odměněni. V 58. minutě se k míči dostal ofenzivní rychlík Hruška a z dobré pozice trefil branku dokonalým způsobem - 2:2. Hosté se ale stejně jako v první půli nechali Mšecí hodně rychle opět předehnat. O pouhé tři minuty později využil svých kvalit Skoupý a dostal domácí zpět do vedení - 3:2. V tu chvíli se začala naplno projevovat kvalita domácího celku. Roztoky naopak často až moc přemýšlely nad tím, jak  chtějí hrát a kombinovat, a často se jim to nevyplácelo.


Navíc se jim ve zbytku zápasu zápasu zranili další dva hráči, což už se pro trenéry začalo jevit jako opravdový problém. A to nebylo vše, co hostům úplně nehrálo do karet. V 77. minutě se po finální přihrávce dostal k balónu Janoušek a změnil rozdíl ve skóre na dvě branky - 4:2. Aby toho nebylo málo, hosté si ještě sami vstřelili poslední gól domácích, když si do vlastní svatyně srazil míč Krůta - 5:2. Byl to jeden z mnoha vlastních gólu Roztoků v této sezóně, smůla se jim totiž lepí na paty. Hosté pak už jen stihli stav zmírnit gólem Kněžíka v závěru - 5:3. Pro Mšec zkušeně zvládnutý zápas, hráči z Roztok se už teď určitě soustředí na další zápas proti Hostouni.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): ,,Samotný zápas byl vyrovnaný, škoda přísně neuznaného gólu v první půli a dalšího vlastňáku v sezóně. Navíc se nám zranili další dva hráči, na což máme také smůlu. Gól Barčota nám dokázal, že se nám tu rodí nadějní fotbalisté."



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Peklo [-] - J. Kučera [-] , F. Cába [-] (87. M. Burger [-] ) , R. Soukup [-] (78. P. Heller [-] ) , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , J. Říčka [-] (46. J. Jurgovski [-] ) , F. Skoupý [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] , L. Skoupý [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Čermák [-] (52. V. Horský [-] ) , M. Barčot [-] , M. Merhaut [-] (84. M. Vrábík [-] ) , O. Čumpelík [-] , M. Farkas [-] , P. Hruška [-] (80. J. Kněžík [-] ) , . Ben [-] (69. J. Jirásek [-] ) , M. Fikejz [-] , V. Krůta [-] , J. Nejedlý [-]

ŽK: 28. T. Janoušek - 24. . Ben .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - ŘÍHA Jaroslav, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů