2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 10:15

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota porazila nevýraznou Hostouň tím nejmenším rozdílem, rozhodl Čurda


Branky


3

SK Lhota si ve 20. kole oproti kolu minulému došla pro všechny možné body. Hostouň šla sice velmi brzy do vedení, ale obrat domácích dokonal v 76. minutě Marek Čurda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepším celkem pouze 11 minut

Hosté šli do zápasu v roli mírného favorita, jelikož měli před utkáním o 9 bodů více než domácí Lhota. Ta však do dnešního střetnutí opravdu nešla s myšlenkou prohry, ba naopak. Cílem Lhoty bylo po dvou ne úplně úspěšných zápasech dosáhnout na laťku tří bodů a aspoň trochu víc se přiblížit desátým Lánům, na které před začátkem tohoto utkání ztrácela 7 bodů. Záčátek zápasu však ambiciózním domácím určitě nevyhovoval, protože už v 11. minutě upravil František Motlík skóre na 0:1 pro hosty.

 

Lhota se ale zaskočit nenechala a už o 9 minut později dokázal Jáchym Štoncner srovnat na 1:1. Obraz hry byl po druhém gólu utkání velmi jednoznačný - domácí v roli výrazně lepšího celku. Hostouň nestíhala, nedokázala kombinovat, nedostávala se do šancí, ale Lhota tyto nedokonalosti hostujícího týmu nedokázala proměnit v žádné velké šance, či dokonce góly. Proto první poločas skončil 1:1 a hráči obou týmů odcházeli do šaten s velmi smíšenými pocity.

Zlepšený výkon Hostouně v druhé půli k ničemu nebyl

V druhém poločase se paradoxně k celkovému výsledku Hostouň hodně zvedla. Dostávala se do mniha šancí, ale domácí si se vším dokázali poradit. Šancí hostujícího celku přibývalo a přibývalo, ale stále bez efektu. I celkový obraz hry v tu chvíli jednoznačně vypovídal o dominanci Hostouňského ,,béčka”, ale jak to ve fotbale platí, neproměněné šance hosty ještě hodně mrzely.

 

Přišel jeden jediný nebezpečný protiútok domácího celku a hned bylo vše jinak. Marek Čurda dokázal rychlý kontr zakončit a hosté byli najednou v úplně jiném rozpoložení - 2:1. Po gólu se už žádný s týmu k žádné větší šanci nedostal, což se pochopitelně více líbilo hráčům Lhoty, a zápas tak skončil její těsnou výhrou 2:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Petr Študent(trenér Hostouně): ,,Dnešní zápas se mi vůbec nehodnotí dobře. První poločas za mě jeden z nejhorších v sezóně, bez nasazení a pohybu. Druhý poločas lepší, začali jsme kombinovat, za mě jsme dnes prohrát neměli.”



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - J. Zahrádka [-] (86. K. Horáček [-] ) , J. Štoncner [-] (69. V. Horák [-] ) , J. Gerhardt [-] (46. M. Čurda [-] ) , V. Jedlička [-] , O. Čermák [-] , D. Danylych [-] , T. Vlasatý [-] , J. Zíka [-] , F. Horák [-] (80. J. Abrham [-] ) , L. Dolejš [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Hlava [-] , S. Sihnaievskyi [-] (46. M. Hlavsa [-] ) , A. Němec [-] , M. Balej [-] - J. Zajac [-] (64. J. Lejsek [-] ) , F. Motlík [-] , M. Hlaváček [-] (74. D. Feichtinger [-] ) , A. Jůza [-] (46. M. Chloupek [-] ) , I. Šnirc [-] - D. Šmerda [-]

ŽK: 34. M. Balej , 57. A. Němec , 68. M. Hlavsa .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Říha Jaroslav - PAGÁČ Tomáš, LAŠTOVIČKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích