0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj o druhé místo zvládl lépe Libušín, Křenek hrdinou zápasu


Branky


3

V neděli se proti sobě mimo jiné postavily dva celky z horní části tabulky - Hředle a Libušín. Zápas skončil lépe pro hostující Baník, když dokázal jediný gól utkání vstřelit Lukáš Křenek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ustrašené Hředle = gól hostí

První minuty patřily domácím, kteří se hned od začátku utkání dostávali do šancí. Jedna šance hostí se však v 5. minutě proměnila v rychlý protiútok hostí a hned z toho mohl být úvodní gól zápasu - Křenek však ve vápně na balon nedosáhl. Po další šanci Libušína, která následovala krátce poté, musel zasahovat brankář Bečirovič. Ve 30 minutě už byl však gólman domácích krátký.

 

Lukáš Křenek svou střelu umístil krásně mezi jeho nohy a dostal hosty do vedení - 0:1. Libušín mohl ještě přidat góly další, ale žádnou šanci již nevyužil. Naopak, na konci poločasu už to dokonce vypadalo na srovnání, ale po zakončení Jiřího Pelce dokázal míč těsně před brankovou čarou vykopnout Portužák. Do šaten se tedy šlo při průběžném výsledku 0:1.

Druhý poločas - stejný průběh

Ani v druhém dějství se domácí Hředle k ničemu nic nezmohly. Lubušín si nadále vytvářel šance, které občas neskončily gólem jen kvůli nepřesnosti v zakončení nebo špatné domluvě hráčů na place. V 54. minutě už to však na druhý gól hostí vypadalo a domácí měli jediné štěstí, že z brankové čáry míč odvrátil Sláma. O chvíli později měl Libušín šanci ještě větší, avšak Kukla pouze nastřelil břevno a domácí se stále alespoň nějakým způsobem drželi ve hře.

 

Domácí hráli celý zápas ustrašeně a ke konci druhého poločasu tomu nebylo jinak. Oproti tomu hostující Libušín se snažil přidat druhý gól. Chlumský po svém průniku obranou v 78. minutě skoro dokázal tento úkol zvládnout, Hředle však opět šanci nějakým způsobem přežily, jelikož hráč Libušína branku netrefil. Další šance hostí byly vemi podobné - obrovská příležitost a absolutní selhání. To nakonec mohlo přinést domácím aspoň jeden bod, ale Pelc ve velké šanci v úplném závěru zápasu selhal.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): ,,Do zápasu jsme vstoupili dobře, hráli přes strany a vytvářeli si šance. V průběhu zápasu se naše hra zhoršovala a od 15. minuty již byli hosté jednoznačně lepší. Absence? K fotbalu patří.”

SK Baník Libušín
Jan Hrubý(hráč): ,,Domácí zlobili nakopávanými balóny na své vysoké útočníky. Skóre pouze 0:1 bylo pro domácí šťastné. Křenek je bomber, Baník si zaslouženě odváží 3 body a zvyšuje svůj náskok na 2. místo tabulky!”



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - T. Vitner [-] (72. M. Vodrážka [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] (44. D. Minařík [-] ) , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] (75. M. Čuda [-] ) , D. Rais [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (82. D. Brož [-] ) , A. Kolář [-] , M. Somol [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Jechumtál [-] , D. Portužák [-] , J. Veselý [-] - V. Kukla [-] , T. Felis [-] , M. Pucholt [-] , J. Hrubý [-] (82. O. Portužák [-] ) , J. Maroušek [-] , L. Křenek [-] - L. Chlumský [-]

ŽK: 33. D. Bechner , 45. J. Bečirovič , 83. D. Brož - 90. M. Pucholt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MRKVIČKA Jan - MRÁZEK Radek, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích