3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Vraný dokázal v oslabení udolat Roztoky, ty nezískaly body již v sedmém venkovním zápase za sebou


Branky


4

TJ Sokol Vraný dokázal vyhrát druhý zápas v řadě a od TOP 4 ho dělí jeden jediný bod, naopak Roztoky nedokázaly navázat na svou výhru nad Lhotou z minulého kola a stále jsou připoutány ke 12. příčce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roztoky zkusily něco nového a dlouho se držely

Sokol Vraný je známý tím, že v domácích zápasech má stoprocentní bilanci, a proto se měly Roztoky čeho bát. Na druhou stranu, Roztoky dokázaly v předchozím kole porazit Lhotu poměrem 2 ku 1, takže naladěny na tento zápas byly určitě dobře.

 

Hosté se navíc rozhodli pro razantní změnu v rozestavění, čímž se pokoušeli o překvapení soupeře a celkově chtěli hrát defensivnější fotbal cílený na protiútoky. A přesně tak se i první poločas vyvíjel. Borci z Vraného se pokoušeli na hřišti probojovat do vápna hostí, ale pozorná obrana vždy všemu zamezila. Vše Roztokům fungovalo, až do 34. minuty, kdy se po jejich chybě a následném protiútoku domácích dokázal prosadit Tomáš Kubík - 1:0. Do konce poločasu už se nic moc zajímavého nestalo, šance obvykle na obou stranách končily dříve, než vůbec začaly.

Zvrat hostí, či potvrzení domácí dominance?

Roztoky udělaly do druhého poločasu 3 změny, z toho 2 vynucené a to pro trenéra hostí nebyla úplně nejlepší zpráva. Paradoxem však bylo, že hra začala hostujícím fungovat mnohem lépe a to hlavně z hlediska přechodu na útočnou polovinu. Kombinace hostím vycházeli podstatně lépe, což samozřejmě znamenalo i mnohem větší ohrožení branky domácích.

 

Obrana Sokola postupem času křehla a tento tlak hostí nakonec vyústil ve vyrovnávací branku, o kterou se postaral Matouš Merhaut, který byl mimo jiné jedním z nejaktivnějších hráčů na place - 1:1. Po inkasovaném gólu se dokázalo Vraný dokonce dostat do podčíslení, když si Zdeněk Růžicka, který přišel na hřiště až do druhého poločasu, nechal dát druhou žlutou kartu za 15 minut a pro Vraný to nevypadalo úplně nejlépe. Bohužel pro Roztoky, domácí jsou doma opravdu hodně silní, což dokázali potvrdit v závěru utkání.

 

Hosté se sice dostali do dvou slibných šancí, avšak v gól se žádná z nich neproměnila. Poté přišlo nastavení a v něm se začaly dít věci. Tomáš Kubík se dostal do šance a dostal svůj gólový účet v tomto zápase na hodnotu dva - 2:1. V další minutě dokázal dokonce završit hattrick a stal se tak hrdinou domácích - 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): ,,Zkoušeli jsme nové defenzivnější rozestavení a myslím, že to soupeři dělalo velké problémy. V druhém poločase jsme udělali změny a podařilo se nám zaslouženě vyrovnat Merhautem. Celkově to byla obrovská škoda, myslím, že ten bod by nám slušel."



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - K. Kejval [-] (66. T. Tajč [-] ) , D. Havlovec [-] , M. Klár [-] (46. Z. Růžička [-] ) , D. Krampera [-] (73. P. Nerad [-] ) , L. Košťák [-] , A. Fedrhanc [-] , T. Kostovčík [-] , L. Volf [-] , T. Kubík [-] (93. J. Jeřábek [-] ) , M. Jaráb [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Merhaut [-] , Š. Masarovič [-] (46. J. Kněžík [-] ) , J. Jirásek [-] (62. M. Kaplan [-] ) , M. Čermák [-] , J. Nejedlý [-] (73. P. Pešta [-] ) , M. Pudil [-] (46. M. Čermák [-] ) , M. Farkas [-] (46. M. Fikejz [-] ) , V. Krůta [-] , J. Texl [-] , O. Čumpelík [-]

Počet diváků: 76. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - OBRAJTR Tomáš, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích