Poříčí potvrdilo roli favorita! Býchory se dále trápí


Branky


4

Utkání prvního s posledním. To bylo utkání 21. kola středočeské 1.A třídy mezi býchorským Sokolem a Posázavanem z Poříčí nad Sázavou. Zde bylo velmi jasné, kter tým by měl vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na jednu branku

Již od úvodního hvizdu rozhodčího Voldána bylo jasné, že překvapení se konat nebude, aspoň co se týče pohledu na hru, jelikož Poříčí se ujalo velké převahy a branka visela ve vzduchu. 

Velké šance měli nejlepší střelci hostí Azilinon, Vaculík, či Síkora, ale Holý držel domácí nad vodou svými zákroky. To už se ale nedá říct o 15. minutě, kdy po souhře Pedra Síkory a Galušky se již Poříčí mohlo poprvé v utkání radovat.

Dalších šancí se ujala dvojice Galuška s Azilinonem, ale Holý podruhé prozatím překonán nebyl. Ani střela Tlustého mezi tři tyče svatině domácích nemířila a poločas tedy byl zakončen ve skóre 0:1.

Odraz

Druhý poločas byl opravdu odrazem toho prvního a hra vypadala opravdu dosti podobně. Míč se pohyboval pouze mezi kopačkami hostů a domácí, jako by čekali na další ránu v podobě branky. Své další šance nedokázali zužitkovat Vaculík, Balata a Azilinon, které opět vychytal skvělý brankář Holý. Síť se vlnila až v 70. minutě, kdy svoji střeleckou pohodu potvrdil Azilinon, který po rohu Galušky vyskočil nejvýše. 

V 89. minutě ještě poslední ránu domácím zasadil po centru Galušky Tlustý a uzavřel třetí brankou hostů střelecký účet tohoto utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Králíček: Dnes se hrálo na sice dobře vypadajícím, ale hrozně nerovném terénu, kde míč odskakovak od nohy a dělal nám velké problémy. Důležité jsou sice body a předvedená hra, ale neproměněné šance nás opravdu mrzí v každém utkání. Dnes jich bylo opět osm, což je opravdu hodně. Další utkání sehrajěe ve Voticích 15.4.2023 a jelikož se od 19:00 hod hraje derby, tak je v jednání změna času se soupeřem.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Voldán Antonín - ZUSKIN Petr, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů