0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů na čele tabulky nám vítěze nenabídl!


Branky


8

Souboj druhého a čtvrtého celku středočeské 1.A třídy sk. B nám nabídla dohrávka 20. kola. Právě Luštěnice a Dolní Bousov mají před sebou tuhý boj o druhé místo v tabulce, do kterého ale promlouvá také Polaban Nymburk, či znovuzrozený Slovan Poděbrady, jemuž perfektně sedla výměna trenéra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svázáno taktikou

To, že hrát s Luštěnicemi Dolnímu Bousovu nevyhovuje ukazuje ten fakt, že poslední 2 vzájemná utkání nedokázal Dolní Bousov vyhrát a na půdě lustěnického Sokola je nečekal vůbec lehký úkol,

Hosté šli do utkání v rozestavení 4-1-4-1, což jim mělo napomoct k zabezpečené obraně s jednoduchým přechodem na soupeřovu polovinu.

Tyto taktické pokyny hosté dodržovali výborně, až tedy do 19. minuty, kdy se do první vážnější šance dostal hráč domácích Ladislav Hlaváček, jenž ale se svým střeleckým pokusem neuspěl.

První hřmění na straně domácích bylo v 27. minutě, kdy se po přímém volném kopu zahrávaném Michalem Horákem dostal do hlavičky Martin Král, jenž ale prostor mezi třemi tyčemi nezasáhl.

Další šanci, kdy hosté mohli jít do vedení měl Jakub Šolc, jemuž se na nerovném terénu nepodařilo zkrotit míč, a tak ho obranná řada domácích dokázala zastavit.

Tato možnost byla také na dlouhou dobu poslední, jelikož brzy následoval poločasový hvizd. Skóre se tedy během prvního dějství neměnilo.

Obstřelování branky

V úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky se opět přihlásili o slovo hosté, kdy po přímém volném kopu Michala Horáka hlavičkoval František Klíma, ale míč v síti neskončil.

V 55. minutě měl další šanci hostů Jakub Kasal, jenž nahradil zraněního Martina Krále, ale ani on neuspěl.

Následující šanci Dolního Bousova připravil Tomáši Honcovi Matěj Falta a hned o minutu později se do hlavičky po rohu dostal František Klíma, opět bez gólového efektu.

Dolní Bousov byl očividně týmem, který hrozil více, ale své šance měli i domácí,kteří hrozili především ze standartních situací. Co ale oba týmy toto utkání spojovalo byla útočná impotence.

Velkou brankovou možnost měl v 80. minutě Tomáš Honc, jenž měl na noze rozhodující branku, ale ani on nedokázal brankáře Januru překonat. 

Spousta nevyužitých šancí na obou stranách tedy znamená nerozhodný výsledek 0:0 a dělbu bodů.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Po většinu času jsme byli lepším týmem a za závěrečný tlak a vytvořené šance jsem si určitě zasloužili plný bodový zisk. Věřme, že v sobotním utkání ve Votici, kde už bude do hry připraven Zdeněk Bělík a Honza Keszeg, budeme gólově úspěšnější něž-li v dohrávce v Luštěnicích.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] (65. Š. Hlaváček [-] ) , J. Lada [-] (77. M. Novák [-] ) , S. Hrynčuk [-] , O. Mísař [-] , J. Grus [-] , O. Fišer [-] (84. T. Kočí [-] ) , L. Lasák [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] (63. T. Hrdlička [-] ) , J. Grus [-]

Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - T. Šolc [-] , F. Klíma [-] , M. Král [-] (53. J. Kasal [-] ) , P. Ježek [-] - M. Karela [-] , M. Horák [-] (70. A. Pavliš [-] ) , M. Falta [-] (88. M. Merva [-] ) , T. Honc [-] , M. Horák [-] - J. Šolc [-] (71. D. Boško [-] )

ŽK: 69. J. Šolc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petýrek Václav - TVAROH Petr, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Kučera
Tip experta: výhra hostů

Luštěnice nebudou stačit na velmi silný tým Dolního Bousova

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích