1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevýrazný vstup Polabanu do jara pokračuje! Z Poděbrad si odváží pouhý bod


Branky


9

Remíza s Býchorami na domácím hřišti. To není úplně chvályhodný výsledek z prvního jarního utkání Polabanu a na hřiště Slovanu Poděbrady přijížděl nymburský celek s jasným cílem. Naopak Slovan Poděbrady své první jarní utkání odehrát nemohl, a tak tedy i v tomto měl Polaban menší předzápasovou výhodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod

Hned od úvodních minut běhal míč mezi kopačkami obou týmů a ve vzduchu visel rychlý gól a právě týmem, jenž tuto šanci využil byl Slovan. Po nedůsledném bránění obránců Polabanu se dostal do šance Lukáš Jiráň a otevřel skóre utkání a stejně jako minulý týden, tak Polaban se musel dotahovat.

Ke štěstí Polabanu přišla rychlá reakce a hned o dvě minuty později, kdy se psala minuta 11. se prosadil Novotný a skóre bylo opět vyrovnané.

Tímto momentem převzal iniativu právě nymburský Polaban, který ale nedokázal během celého zbytku první pětačtyřicetiminutovky najít recept na výbornou obranu domácích.

Naopak problém nastal na druhé straně, kde rozhodčí Stránský ukázal na značku pokutového kopu a Slovan měl další obrovskou šanci dostat se do vedení. Proti byl ovšem výborný brankář Plaček, jenž si s pokutovým kopem perfektně poradil a držel naděje nymburských naživu.

Orazítkováno

Druhý poločas byl prakticky obrazem prvního a Polaban byl opět tím týmem, jenž se snažil být více na míči a tvořit si šance. Také se to Polabanu dařilo, šance přicházely, ale ve hře Polabanu nebyla předfinální myšlenka, která by dokázala rozbít kompaktní obranu Slovanu a ohrozit brankáře Hadvičáka.

Největší šance přišla při výborně mířené střele vyprodukované hráči Nymburka, ale tato největší možnost ke skórování pouze orazítkovala tyč. Zbylé šance létaly mimo branku jak Slovanu, tak Nymburka.

Skóre se tedy již neměnilo, což znamená dělbu bodů, kterou budou určitě lépe kousat domácí.



Ohlasy k zápasu



SK Polaban Nymburk
Martin Škvarecký: Dnes jsme opět ztratili dva body. Slovan načal utkání brzkým gólem po našem nedůsledném bránění, naštěstí jsme téměř okamžitě reagovali vyrovnáním po střele Novotného. Od té chvíle jsme převzali iniciativu, ale zformovanou obranu domácích se nám podařilo překonat jen jednou, kdy střela orazítkovala spojnici brány. Druhý poločas hráli domácí již jen na brejky, ale my se bohužel i přes územní převahu nebyli schopni dostat do zakončení. Pouze jedna střela skončila na tyči, ostatní pokusy létaly mimo bránu. Zápas tak skončil dělbou bodů, což je pro nás určitě ztráta.



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - N. Ber [-] (46. J. Bernard [-] ) , J. Riesz [-] , F. Kafka [-] (46. J. Havrda [-] ) , L. Jiráň [-] , F. Říha [-] , R. Šulc [-] (60. F. Horák [-] ) , P. Mišák [-] (33. P. Štěpánek [-] ) , D. Šťastný [-] (46. S. Bulíř [-] ) , J. Borovička [-] , P. Saulich [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Vacík [-] , M. Novotný [-] (82. J. Ruszó [-] ) , R. Novotný [-] , L. Vaníček [-] (46. R. Jarschel [-] ) , T. Hrdlička [-] (69. P. Hobík [-] ) , M. Kotek [-] , T. Hoffmann [-] , M. Daněk [-] , O. Drobný [-] , V. Herčík [-]

ŽK: 37. P. Štěpánek , 55. J. Havrda , 66. L. Jiráň - 87. J. Ruszó .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stránský Martin - NOVOTNÝ Lukáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Martin Škarecký
Tip experta: výhra hostů

Máme výhodu, že jsme si již "vyzkoušeli" ostré utkání. To nám pomůže a vyrovnané utkání zvládneme za 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích