0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další kladenská prohra, Podlesí spasili Mišun s Vohradským


Branky


8

B-týmu Kladna se na jaře dařilo, poté ale přišla porážka od Chlumce a následně i od Kosoře. Vrátit se zpět na vítěznou vlnu chtěli kladenští proti zachraňujícímu se Podlesí. Utkání bylo velice vyrovnané, ve druhém poločase ale dvě dobře zahrané standardní situace rozhodly o vítězství hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra bez výraznějších příležitostí

V úvodním dějství se hrála velice vyrovnaná partie. Oba týmy se snažily hrát fotbal a na utkání se tak dobře koukalo.

 

Co se týče šancí už to tak slavné nebylo. Oba celky se tlačily do zakončení, většinou ale jen po vápno.

 

První poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

Dvě klíčové standardky

Druhá půle měla podobný obraz, jako ta první. Oba celky se snažily o kombinační fotbal a hra byla vyrovnaná.

 

Klíčový moment utkání přinesla 62. minuta, kdy se po centru z rohového kopu prosadil hlavou hostující Milan Mišun. Podlesí tak vedlo 1:0.

 

O chvíli později mohli rovněž z rohového kopu odpovědět domácí. Zakončení Filipa Jančího, který zavíral zadní tyč, ale zneškodnil brankář Zykán.

 

Domácí mohla nevyužitá šance hodně mrzet, jelikož v 71. minutě inkasovali druhou branku. Po centru z přímého kopu se hlavou trefil Matěj Vohradský. Hosté tak vedli 2:0.

 

Kladenští se ve zbytku utkání snažili o vstřelení snižující branky, Podlesí ale dobře bránilo a svého soupeře již do žádné výraznější příležitosti nepustilo.

 

Kladenská rezerva si tak připsala třetí prohru v řadě, když doma nestačila na soupeře z Podlesí výsledkem 0:2.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Byl to fotbalový a vyrovnaný zápas s tím, že dvě standardní situace, které byly dobře zahrané a dobře zakončené, mělo Podlesí. Rozhodlo také to, že hosté mají dobré jaro a potřebovali další body k tomu, aby se odtrhli od toho spodku. Možná i proto byla ta jejich touha po vítězství větší.

TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Důležité a cenné vítězství. Narazili jsme na mančaft, který je fotbalový a běhavý. Věděli jsme, co nás čeká. Když jsme s nimi hráli doma, tak byla půle 0:0 a ve druhém poločase nám dali dva góly. To bylo tím, jak byli živí, dobře běhali a kombinovali. To samozřejmě předváděli i tentokrát, myslím si ale, že to hřiště jim na kombinaci příliš nevyhovuje. Ten zápas měl ale i tak kvalitu a velice dobrou úroveň. Dali jsme dva důležité góly, stěžejní byly ale také zákroky našeho gólmana, který nás ve druhé půli podržel. Myslím si, že jsme ty body nakonec získali zaslouženě.



Sestavy


SK Kladno B
M. Vokoun [-] - L. Pospíšil [-] , T. Fedorišin [-] , F. Jančí [-] - M. Blažek [-] , O. Noll [-] , T. Abrham [-] , A. Klvaň [-] (71. T. Čapek [-] ) , S. Chvojka [-] (76. J. Janda [-] ) , T. Daníček [-] , M. Veiner [-] (59. O. Čermák [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , J. Mezera [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] (93. T. Boudník [-] ) , M. Hanáček [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (84. M. Skočdopole [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (90. M. Branžovský [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - BRAUNŠVEIG Vojtěch, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Křiváček
Tip experta: výhra domácích

Kladno si prosadí svůj styl a rychlou hru a myslím si, že vyhraje.

Tip: výhra domácích