5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí se vrátilo na vítěznou vlnu, gólový nášup schytala rezerva Králova Dvora


Branky


8

Královédvorská rezerva padla v minulém kole doma s Kosoří, která cábelíkům uštědřila porážku 1:6. Dnes přijeli královédvorští na půdu do Podlesí, jež v minulém kole padlo v derby s Milínem výsledkem 3:1. Podlesští se po dnešním utkání vrátili na vítěznou vlnu, a fotbalisté Králova Dvora si naopak odvezli domů další debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra a důležité dva góly

První poločas se mezi oběma celky hrála poměrně vyrovnaná partie.

 

Úvodního gólu zápasu se diváci dočkali ve 13. minutě. Po centru Jana Mezery poslal domácí do vedení Ondřej Drašnar.

 

V následujících minutách měli hosté dvě příležitosti k tomu, aby srovnali skóre, brankář Zykán ale svůj tým v klíčových momentech podržel.

 

Domácí se uklidnili gólem do šatny, který ve 43. minutě zaznamenal po rohovém kopu Mezery Milan Mišun.

 

Podlesí tak do kabin odcházelo s dvougólovým náskokem na soupeře z Králova Dvora.

Převaha a další góly domácích

Druhý poločas už jednoznačně patřil domácím, kteří hned po dvou minutách hry zvýšili na 3:0. Po dalším centru ze strany se trefil tentokrát Matěj Vohradský.

 

Vzduchem to dnes fotbalistům Podlesí opravdu šlo a důkazem toho byla i čtvrtá vstřelená branka v 58. minutě, kdy po dalším centru ze strany přidal svůj druhý přesný zásah v utkání Ondřej Drašnar.

 

Hosté se snažili zahrozit, aktivní a dobře organizované Podlesí jim toho už ale příliš nedovolilo.

 

V 86. minutě navíc domácí přidali pátou branku zápasu. Nařízenou penaltu po faulu na Šlapáka proměnil střídající Zdeněk Kabíček.

 

Podlesí tak doma porazilo B-tým Králova Dvora jednoznačně 5:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Jsme rádi, že jsme to potvrdili za tři body. Hráli jsme s mužstvem, které je na konci tabulky, ale vždycky je to těžké. Jsou jasně sestupující a o nic jim nejde, takže si jdou zahrát fotbal a užít si to. Určitě bylo důležité to, že jsme dali brzy gól. Poté si myslím, že ta hra byla vyrovnaná. My jsme soupeře dvakrát pustili do brejku, kde nás podržel gólman Zykán a potom bylo důležité, že jsme před přestávkou skórovali na 2:0. To nás uklidnilo a do druhé půle jsme nastoupili s tím, že nechceme udělat chybu a inkasovat. Gól můžeme dát, ale nemusíme. Pokud to skončí 2:0, tak máme tři body a o to nám šlo. Myslím si, že jsme ve druhém poločase byli aktivnější, ty góly jsme přidali a zaslouženě jsme zvítězili.

FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Zasloužená výhra domácích. My jsme hrozně kazili, přesto jsme však měli čtyři tutovky, takže by tomu slušel výsledek spíš třeba 5:2. Na víc to ale nebylo.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] (68. L. Ježek [-] ) , M. Skočdopole [-] (79. Z. Kabíček [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (50. F. Šrajn [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-]

FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - J. Svoboda [-] , J. Rešl [-] - A. Kočí [-] , Š. Krivačka [-] , J. Bíba [-] (83. L. Holeček [-] ) , J. Rešl [-] , D. Matějka [-] , M. Janků [-] (72. P. Holakovský [-] ) - P. Svoboda [-] (57. P. Dochtor [-] ) , A. Beneš [-] (64. S. Jelínek [-] ) -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Benák Petr - ŠMEJKAL Jiří, FÍLA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Kulhánek
Tip experta: výhra domácích

Podlesí má na jaře poměrně dobré výsledky a doma udrží tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích