Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 14:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisty Podlesí zastihlo jaro v dobré formě, Kosoři doma nasázeli šest gólů


Branky


7

Fotbalisté Podlesí sice v úvodním jarním představení podlehli Chlumci 2:4, lídra soutěže však dokázali pořádně potrápit a vypadá to, že jaro je zastihlo ve slušné formě. Důkazem toho bylo i dnešní klání proti Kosoři, ve kterém již podlesští dokázali bodovat a svému soupeři nasázeli celkem šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda domácích a bleskurychlé snížení Kosoře

Úvodních čtyřicet minut utkání se domácím povedlo parádně, jelikož si dokázali vytvořit tříbrankový náskok.

 

Skóre utkání otevřel v 10. minutě po přihrávce Drašnara Ondřej Vojtíšek. Podlesí tak vedlo 1:0.

 

Ve 25. minutě zvýšil na 2:0 Ondřej Valta a stejný muž přidal o tři minuty později třetí branku.

 

Domácí si mysleli, že mají vyhráno a svého soupeře podcenili. Kosoř slepenými brankami z 42. a 43. minuty, které obstarali Tomáš Vladyka a Milan Černý, snížila na rozdíl jediného gólu.

 

Podlesští ale přeci jen ještě před závěrečným hvizdem dokázali soupeři odskočit znovu na rozdíl alespoň dvou branek, když se prosadil Matěj Vohradský.

 

Úvodní, na góly bohaté dějství, tak skončilo výsledkem 4:2 pro domácí.

 

Dva góly na obou stranách

Do druhé půle vstoupila aktivněji hostující Kosoř, další gól ale vstřelili opět domácí. V 61. minutě zvýšil na 5:2 Filip Šrajn.

 

V 78. minutě to bylo už 6:2. Svůj druhý přesný zásah v utkání si připsal Matěj Vohradský.

 

Kosoř se ještě pokoušela o zázrak, branky Slámy a Novotného ze závěrečné desetiminutovky ale na konečném výsledku už nic nezměnily.

 

Podlesí si tak připsalo první jarní výhru, naopak Kosoř na jaře na zisk tří bodů stále čeká.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Myslím si, že jsme navázali na výkon z Chlumce, kde jsme i přesto, že jsme prohráli, předvedli povedenou hru. Dnes jsme znovu hráli s kvalitním mužstvem se zkušenými hráči. Bylo to pro nás těžké utkání, ale rozhodlo to, že jsme dali brzy gól. Po čtyřiceti minutách jsme vedli 3:0 a pak jsme asi trochu zaspali, čímž se soupeř dostal do hry. I tak jsme ale utkání dokázali dovést do vítězného konce. Byli jsme na tom dobře kondičně, fotbalově a branky padly na obou stranách po pěkných akcích. Jsem rád, že jsme utkání zvládli za tři body, protože pro nás teď bude každý bod důležitý.

Kosoř
Milan Černý: Ztratili jsme tři body. Soupeř nás potrestal po našich laciných chybách a darovali jsme mu minimálně tři góly. Když už to vypadalo, že snížíme na 3:4, tak dalo Podlesí šťastnou branku. Kvalita byla na naší straně, větší nasazení však měli domácí, a proto zvítězili.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - O. Valta [-] , J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] (92. D. Hnízdil [-] ) , M. Šlapák [-] (23. M. Branžovský [-] ) , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] (85. M. Hanáček [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] (46. M. Skočdopole [-] ) , M. Vohradský [-] (78. J. Hyspecký [-] )

Kosoř
P. Pokrovskij [-] - M. Černý [-] , Z. Sláma [-] (87. M. Bouška [-] ) , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (62. J. Vampola [-] ) , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , P. Růžička [-] , M. Brož [-] (78. M. Jurovčík [-] )

ŽK: 33. M. Branžovský , 91. J. Jiránek - 76. M. Brož .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HORÁK Matěj - ŠPAČEK Jaroslav, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Dominik Neumann
Tip experta: výhra domácích

Podle výsledků obou týmů z minulého kola bych měl dát Kosoř, lepší hru za mě však předvádějí domácí, a proto tipuji jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích