Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim stále čeká na výhru, Průhonice odváží bod


Branky


6

V zápase mezi týmy FC Velim a Spartakem Průhonice se diváci dočkali skvělého fotbalového představení, které nabídlo mnoho gólů a dramatických momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Gólové žně nám přinesl zápas týmů FC Velim a Spartak Průhonice. Skóre otevřeli hosté, když se ve 3. minutě po pěkné akci prosadil Jemelík a otevřel tak bohaté gólové utkání.

 

Hosté dokonce navýšili vedení na 2:0. Fotbalisté Velimi však dokázali na ztrátu reagovat, a ještě do poločasu bylo srovnáno. První branku domácích obstaral po pěkné akci Jícha. O tu druhou se ve 30. minutě postaral David Koděra.

 

 

 

Po poločasové přestávce se na trávníku objevil revitalizovaný tým Spartaku Průhonice, který se dokázal v 58. minutě ujmout vedení po rychlém brejku, kdy se míče chopil hráč Daniel Hudec a skóroval.

 

Nicméně, fotbalisté Velimi se nevzdali a brzy dokázali odpovědět i na tento soupeřův gól . V 63. minutě se trefil znovu Jan Jícha a vyrovnal tak stav na 3:3, čímž se podařilo utkání opět vyvážit.

 

Neuběhlo ani pět minut od posledního gólu a hosté se radovali znovu. Do vápna si naběhl zkušený Dombi a svou dělovkou vrátil týmu Spartak Průhonice opět vedení.

 

Ani tato branka hosty nepoložila. Vyrovnat se jim podařilo díky pěkné akci kterou završil domácí Vácha. V posledních minutách mohli velimští fotbalisté urvat vítězství, samostatný únik bohužel nevyšel podle představ, a tak si oba týmy nakonec rozdělily body po jednom.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Radim Truksa: Je to škoda, na domácí půdě jsme chtěli určitě zvítězit. Pro diváka skvělá podívaná, pro trenéra spíše stres a nervy.

Spartak Průhonice
Rudolf Kahle: Těžko hodnotit. Před zápasem bychom určitě bod brali. Po té, co jsme trefili dvě břevna, dvakrát zasáhl zázračné golman a nebyl nám uznán gol, je to pro nás ztráta. Velim byla zatím nejlepší mančaft, nepříjemná v útočném pásmu. Velim, velmi zkušený mančaft a i když jsme 3x vedli, musíme bod z venku brát.



Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] , J. Dudek [-] (61. T. Kmoch [-] ) , D. Koděra [-] , J. Jícha [-] , L. Šindelář [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] (83. M. Kasal [-] ) , D. Nejedlý [-] (68. A. Náděje [-] ) , J. Petrů [-]

Spartak Průhonice
M. Štika [-] - M. Medek [-] , M. Bureš [-] , D. Hudec [-] , D. Obermajer [-] , T. Šusta [-] (31. K. Dombi [-] ) , J. Štěpnička [-] , J. Ondroušek [-] , A. Douda [-] (79. R. Procházka [-] ) , Z. Jemelík [-] , J. Vosátka [-]

ŽK: 2. J. Petrů , 44. M. Vácha , 86. T. Michálek - 88. J. Štěpnička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Štěpán Kárník
Tip experta: výhra domácích

Velim herně jeden z nejkvalitnějších týmu soutěže, tady nebude mít problém dojít doma pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích