Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš dvakrát vedla, z vítězství se přesto radují Dokeští


Branky


6

Hodně gólů, hodně žlutých karet, takhle by se dal shrnout střet dvou týmů SK Doksy a MFK Dobříš. Hosté šli zkraje druhého poločasu do vedení jako první. Doksy dokázaly rychle zareagovat a srovnat skóre. Stejný příběh se odehrál o dalších deset minut později. Gólovou přestřelku zvládli lépe domácí fotbalisté, cennou výhru vystřelil Větrovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl mnoho šancí, až na jednu, kterou si vytvořili hosté po pěkném centru. Domácí fotbalista však mířil mimo. Unavený první poločas skončil bezbrankovou remízou a vše důležité přinesla až půle druhá.

 

 

Do druhé půle jako by naskočili úplně jiní fotbalisté. Hosté se brzy dostali do vedení díky nádhernému gólu Lukáše Boudníka, který se trefil z téměř třiceti metrů. Domácí však brzy odpověděli neméně přesným trestným kopem, který proměnil Dlouhý a vyrovnal tak stav utkání. Neuběhlo ani pět minut a znovu šli do vedení hosté, když se k odraženému míči dostal neobsazený Janda a vyrovnal stav utkání.

 

 

Doksy však znovu odpověděly, tentokrát po pěkné akci po lajně, kde se následně ujal míče Havelka a znovu vyrovnal stav Utkání. O chvíli později se domácí Nesládek dostal po pěkném úniku sám před brankáře, ale byl faulován a následovala penalta. K míči se postavil Pavel Dlouhý, svůj pokus ale neproměnil.

 

 

To však nemuselo Doksy mrzet, protože o pět minut později rozhodl střídající Větrovec a svým gólem zajistil domácím týmu důležitou výhru a tři body. Tento zápas byl jako den a noc. Nudná první půle nakonec vyústila v zajímavou přestřelku, ze které se nakonec radují domácí Doksy. Dobříš po dvou úspěšných předešlých utkání narazila a domu se vrací bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Doksy
Martin Škvára: Dobříš za mě jednoznačně nejlepší soupeř se kterým jsme na jaře hráli. Nám se vydařila hlavně druhá půle, kde jsme soupeře přitlačili ke zdi a měli jsme tlak. Jsem rád, že jsme to nakonec zvládli a získáváme cenné tři body.

MFK Dobříš
Josef Máša: Nudný zápas, kde kluci neplnili ani jeden z pokynů, který jsem jim dal. Jednoduše se nám zápas nepovedl.



Sestavy


SK Doksy
J. Švarc [-] - L. Černý [-] , A. Nesládek [-] , D. Sekanina [-] (89. J. Kostka [-] ) , O. Havelka [-] (73. K. Fišer [-] ) , D. Chaloupka [-] (81. M. Samek [-] ) , R. Neumann [-] , D. Čampulka [-] , J. Galbavý [-] (46. V. Prošek [-] ) , J. Pešička [-] , P. Dlouhý [-] (73. M. Větrovec [-] )

MFK Dobříš
L. Vašák [-] - V. Šrain [-] (11. L. Boudník [-] ) , L. Forejt [-] , V. Machač [-] , A. Petrlík [-] , T. Janda [-] , P. Junek [-] , O. Puchmajer [-] , R. Talůžek [-] , D. Pokorný [-] , R. Procházka [-]

ŽK: 88. K. Fišer - 15. P. Junek , 54. V. Machač , 55. R. Procházka , 63. D. Pokorný , 65. O. Puchmajer , 71. R. Talůžek .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - REMENEC Lubomír, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Kalousek

Expert: Štěpán Kárník
Tip experta: remíza

Střet dvou týmu s podobným, jednoduchým herním projevem. Myslím, že oba týmy budou chtít hlavně neprohrát a udržet jarní formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza