2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický Zajíček zajistil týmu SK Hřebeč tři body, Tuchlovice na předchozí výhru navázat nedokázaly


Branky


6

SK Hřebeč získala důležité tři body po vítězství 2:0 nad týmem AFK Tuchlovice. Díky skvělému výkonu brankáře Zajíčka se domácím podařilo udržet čisté konto. V druhém poločase se Tuchlovice snažily více tlačit dopředu, přesto Hřebeč dokázala potrestat hosty dvěma góly, které vstřelili Jablonský a Faktor. I přestože to nebyl úplně optimální výkon domácích, dokázali v tomto zápase zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebeč vstoupila do zápasu aktivně a snažila se ovládnout střed hřiště. Díky tlaku se jim podařilo vytvořit několik nebezpečných standardních situací, které ale hostující tým zvládal bránit.

 

Zároveň se ale i Tuchlovice snažily dostat do hry, což se jim postupem času podařilo. Zvláště v druhé části prvního poločasu se staly aktivnějším týmem a začaly vyvíjet tlak na obranu Hřebče.

 

Naštěstí pro domácí fanoušky měla Hřebeč v bráně skvělého gólmana Zajíčka, který několikrát vytáhl důležité zákroky a udržel tým v zápase.

 

 

Druhý poločas začal obdobně jako ten první, ale tentokrát se Tuchlovice snažily víc tlačit dopředu a Hřebeč se musela bránit. Zajíček opět dokázal pochytat několik nebezpečných střel, včetně jedné hlavičky Baratynského po rohovém kopu.  

 

Boj o míč se odehrával většinou mezi vápny, ale v 70. minutě přišel trest pro hostující tým. Krizový moment hostí využil Jablonský, který prostřelil Skaláka na vzdálenější tyči a poslal domácí do vedení.   Hřebeč nepolevila a naopak svého soupeře znovu potrestala. V 87. minutě se dostal míč k Novákovi, který naservíroval míč na malé vápno Faktorovi, který neměl problém skórovat.

 

Hosté se snažili o rychlou odpověď, ale Hřebeč dokázala udržet své vedení, a nakonec si připsala tři body. Ze strany Hřebče to sice nebyl úplně optimální výkon, přesto se domácí tým raduje z výsledku 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Štěpán Sádecký: Začátek zápasu jsme neměli špatný, šli jsme do tlaku, hrozili jsme že standardních situací. Dnes nás velmi podržel brankář Zajíček. Druhý poločas nás hosté zatlačili, ale branku se jim stejně vstřelit nepodařilo. Výkon jako celé jaro nebyl optimální, ale dokázali jsme vyhrát, a to se prostě počítá, snad s lepším počasím přijde i lepší forma.

AFK Tuchlovice
Miroslav Supáček: V prvním poločase jsme sehráli dobrou partii, přežili řadu standardních situací, hrozili jsme z brejků. Ve druhém poločase jsme byli více než vyrovnaným soupeřem.V 70´ jsme inkasovali a v 88´ podruhé. Škoda, ten první gól se ukázal jako rozhodující faktor zápasu...



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Podaný [-] , D. Hajný [-] , M. Mentberger [-] (61. M. Pařízek [-] ) , J. Lukeš [-] (61. T. Lukič [-] ) , T. Jablonský [-] (84. A. Nadri [-] ) , J. Dolejš [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Prosek [-]

AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - I. Baratynskyy [-] (66. V. Kraus [-] ) , M. Tóth [-] , Š. Kárník [-] , F. Sedláček [-] , J. Kubů [-] , M. Žahour [-] , T. Nosek [-] (80. D. Ditrich [-] ) , M. Fitko [-] , P. Duchoň [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 90. J. Prosek - 65. Š. Kárník , 78. T. Nosek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Štěpán Kárník
Tip experta: výhra hostů

Zápas kola, očekávám tvrdé souboje, na tuto soutěž nadstandardní intenzitu a pravděpodobně karty, které umí oba týmy dostávat... tentokrát ale přijede agresivní soupeř, který bude nad síly domácích, o což se chystám osobně přičinit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích