M. Tomanec 53. (p.)
M. Tomanec 65.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč kvůli zaváhání přichází o první místo v tabulce, Povltavská se malými krůčky dostává do první trojky


Branky


53. M. Tomanec (p.) , 65. M. Tomanec
6

Povltavská Akademie se díky cennému domácímu vítězství posouvá na čtvrtou příčku tabulky. Ztrátu na top tři má sice ještě velkou, ale pokud bude předvádět výkony hodné tomu který předvedly proti Hřebči, šance stále je. Na druhé straně Hřebeč stála tato porážka první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povltavské se v posledních vzájemných zápasech se Hřebčí dařilo a výjimkou nebylo ani toto utkání.

 

Zpočátku byl ale lepší hostující tým, dostával se do brankových příležitostí a vypadalo to spíše tak, že to bude právě Hřebeč, kdo bude v tomto zápase dominovat. Toto přesvědčení trvalo celý první poločas, kdy se domácí nedostávali do žádné vyložené šance a fanoušci si tak první poločas moc neužili.

 

Vše podstatné přinesla až druhá půle.

 

 

Hned zkraje druhého poločasu byla k vidění první branka zápasu. I přes neustupující tlak Hřebče přišla brejková situace ze strany domácích, ze které vzešel po faulu ve vápně pokutový kop. K míči se postavil kapitán týmu Tomanec a bezpečně proměnil. To byla pro hřebečské hráče studená sprcha, která byla ale o necelých deset minut později ještě studenější.

 

Autor prvního gólu totiž vstřelil pravděpodobně svůj životní gól a zvýšil stav utkání na 2:0. Hřebeč jako by nevěděla, jakým způsobem reagovat.

 

Chaotické bránění a poziční hra nedovolila hostům vytvořit jakoukoli konstruktivní rozehrávku, a proto se jim také nepovedlo vsítit kontaktní branku a dohnat tak dvougólové manko. V závěru zápasu došlo ještě k pár menším pohledným akcím, nejednalo se však o žádné vyložené šance. 

 

Povltavská zaslouženě vydřela tři body, na druhé straně Hřebeč ztrácí a přichází tak o své prvenství v tabulce.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie B
Petr Nerad: Na Hřebeč se nám poslední zápasy daří a dneska se to opět ukázalo. Vyrovnaný zapas na těžkém terénu. Hřebeč herně o něco lepší, my využívali rychlé brejky. Jsme spokojeni se třemi body i naším předvedeným výkonem.

SK Hřebeč
Štěpán Sádecký: Zajížděli jsme k neoblíbenému soupeři, proti kterému se nám roky nedaří, navíc výrazně oslabeni o mnoho hráčů základní sestavy. V prvním poločase jsme měli lehkou převahu a nedali pár šancí a v druhém jsme inkasovali z penalty. Potom jsme marně dobývali domácí bránu a inkasovali ještě jednou z pěknou ranou z dálky. Přišlo mi, že my bychom nedali branku ani za týden, takže nezbývá než domácím pogratulovat a těšit se na derby s Tuchlovicemi, snad bude pěkně počasí.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
D. Grégr [-] - M. Matys [-] , J. Cienciala [-] , V. Markovych [-] (87. K. Rochl [-] ) , J. Jenčík [-] (76. L. Mráz [-] ) , D. Igbinosa [-] , D. Dvořák [-] , V. Bartoš [-] , M. Matoušek [-] , M. Markovych [-] (83. L. Obermajer [-] ) , M. Tomanec [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - M. Mentberger [-] (76. P. Moučka [-] ) , J. Lukeš [-] , J. Faktor [-] (57. T. Lukič [-] ) , T. Jablonský [-] , J. Dolejš [-] , J. Hora [-] , M. Servus [-] (58. O. Stříbrský [-] ) , O. Hodosi [-] (70. A. Nadri [-] ) , M. Novák [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 25. M. Markovych , 46. V. Markovych , 78. J. Cienciala , 83. M. Matys - 94. T. Lukič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: výhra hostů

Hřebeč má zajímavý tým, předvádí kvalitní fotbal a podle mě zaslouženě krajský přebor vede. Povltavská ovšem také nehraje špatně. Na vítězství se Hřebečtí na její půdě sice dost nadřou, tři body ale získají.

Tip: výhra hostů