M. Fitko 51. (p.)
P. Duchoň 60.
M. Žahour 79.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice v plné sestavě zazářily, Sokoleč na vítězství z minulého týdne nenavázala


Branky


51. M. Fitko (p.) , 60. P. Duchoň , 79. M. Žahour
6

Po zpackaném derby si Tuchlovice spravily chuť, a to, když si doma hravě poradily se špatně hrající Sokolčí. Hosté naopak předvedli výkon, ve kterém chyběla kvalita, bojovnost a nasazení. Ve druhé půli utekli domácí do dvoubrankového vedení a bylo takřka rozhodnuto. Odevzdaný výkon hostů navíc potrestali fotbalisté Tuchlovic i napotřetí a v utkání jen potvrdili svoji dominanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vstoupil lépe domácí tým, který si hned zkraje zápasu vytvořil pár zajímavých příležitostí.

 

Dle slov trenéra Supáčka mají Tuchlovice dlouhodobě velký problém v koncovce, a proto nedávají tolik gólů, kolik by potřebovaly.

 

Sokoleč působila v první půli spíše pasivním dojmem a iniciativu přenechávala domácímu celku, který se snažil tvořit hru. Gólově vyšla první půle naprázdno a vše důležité teprve následovalo.

 

 

Druhá půle byla o něco zajímavější, tedy alespoň co se týče gólů. V 53. minutě přišel ostrý zákrok v pokutovém území na domácího Brnovjáka a domácí měli příležitost ve formě pokutového kopu. Míče se zhostil Fitko a s přehledem proměnil.

 

O necelých deset minut později vstřelili domácí druhou branku, tentokrát se trefil z nacvičeného signálu po rohovém kopu hlavou Duchoň.

 

Zdálo se, že je rozhodnuto, Sokoleč neměla chuť ani chtíč se zápasem cokoli udělat a když Tuchlovice zvýšily stav utkání na 3:0, bylo definitivně rozhodnuto. Autorem branky byl Žahour, který se po pěkné kombinaci z prvního doteku ocitl na hranici velkého vápna a šikovným obstřelem překonal brankáře Gabriela.

 

Velmi pohledný a suverénní výkon ze strany domácího týmu, který po nepovedeném vstupu do jarních kol konečně předvedl výkon, který trenér Supáček považuje za adekvátní a z výkonu má pochopitelně radost. Na druhé straně Sokoleč na předchozí dobrý výkon nenavázala a na venkovních výkonech bude muset zapracovat.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Miroslav Supáček: Do zápasu jsme vstoupili dobře a jen naše slabina v proměňování šancí držela stav 0:0. Ve druhém poločase jsme hráli s podporou větru. Svůj tlak jsme vystupňovali a zaslouženého gólu jsme se nakonec dočkali. Uklidnili jsme se, a dokonce jsme přidali další gól. Konečně jsme mohli použít širší kádr a na výkonu to bylo znát. Hlavně i střídající hráči nám nesmírně pomohli ke třem bodům.

SK Sokoleč
Jan Hlavatý: Naše výkony jako den a noc. Snažil jsem se před utkáním nabudit hráče, ať naváží na naši bojovnost, nasazení a odhodlání jít si pro vítězství stejně jako minulé kolo v domácím utkání, ale nic takového se nestalo. Pořád se jen na něco vymlouváme, hledáme příčiny jinde než u sebe. Dnes jsme na hřišti nepředvedli vůbec nic. Takto se prezentovat nemůžeme. Zaslouženě jsme prohráli a všechny tři body zůstaly v Tuchlovicích. Musím se omluvit za předvedený výkon našim fanouškům, kteří s námi vážili tak dalekou cestu.



Sestavy


AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - I. Baratynskyy [-] (79. M. Vaigl [-] ) , M. Tóth [-] , Š. Kárník [-] , F. Sedláček [-] , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (79. V. Kraus [-] ) , T. Nosek [-] (67. M. Žahour [-] ) , M. Fitko [-] , P. Duchoň [-] , M. Brnovják [-] (89. M. Ježil [-] )

SK Sokoleč
J. Gabriel [-] - M. Trumpus [-] (72. F. Šmejkal [-] ) , T. Svoboda [-] , R. Fink [-] (46. L. Hruška [-] ) , L. Křivánek [-] , T. Javorek [-] (57. J. Provazník [-] ) , T. Kozel [-] , T. Skokan [-] , V. Hlaváč [-] (55. L. Svoboda [-] ) , R. Hruška [-] , D. Snop [-]

ŽK: 47. I. Baratynskyy - 40. R. Fink , 49. T. Skokan , 51. D. Snop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - TICHÝ Lukáš, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: výhra domácích

Zde si tipnu spíš podle přání, jelikož přeji Tuchlovicím, které vždy bývaly na domácím hřišti silné a na kvalitního soupeře se hecnou. Sokoleč hraje velmi dobře, ale Tuchlovice v sobotu zvítězí.

Tip: výhra hostů