Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prvním neúspěšném utkání si Sokoleč doma spravila chuť. Oslabená Povltavská nebyla bez svých klíčových hráčů schopna držet tempo


Branky


7

Utkání, ve kterém rozhodně nechyběla bojovnost a důraz od obou celků. Oslabená Povltavská Akademie byla schopna se svým soupeřem udržet krok jen jeden poločas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili gólově lépe hosté. Ve 13. minutě se odražený balon ocitl u Tomance, který zajistil svému týmu vedení 1:0.

 

O chvíli později se Povltavská mohla dostat do vedení znovu, ale domácí golman Gabriel byl proti. Ve 29. minutě udeřili domácí. Zaváhání obrany hostí využil Lukáš Svoboda, který srovnal stav utkání na 1:1. Tři minuty poté se hráči týmu SK Sokoleč dostali bleskurychle do vedení, střelcem gólu byl Radek Fink.

 

Hosté vyvinuli na soupeře před koncem prvního poločasu tlak, a to se vyplatilo. Po brejkové situaci si našel míč Ladislav Obermajer, který srovnal stav utkání na 2:2.

 

Ve druhé půli to vypadalo, jako by hostující Povltavské došel dech. Absence opor týmu byla znát a projevovalo se to zejména v mezihře. Na tvářích i herním projevu domácích fotbalistů bylo vidět, že chtějí vítězství urvat na svou stranu a po celý zbytek druhého poločasu byli jasně dominantnějším týmem.

 

S únavou hostí přišly také individuální chyby z defenzivních řad a bylo jasné, že dřív nebo později musí přijít trest. V 55. minutě se po chybě hostujícího stopera ujal míče Snop a vrátil Sokolči vedení. O necelých osm minut později přišla další individuální chyba, kterou potrestal domácí Lukáš Křivánek a upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Sokoleč
Jan Hlavatý: Obrovsky cenná výhra! Jsem moc rád, že jsme utkání před domácími fanoušky zvládli. Sice to zatím mělo k nějakému fotbalovému ideálu hodně daleko, za tři body jsem ale velmi rád. Pevně věřím, že dnešní výhra nás posune k lepším výkonům a nastavení se do herní pohody.

Povltavská Fotbalová Akademie B
Karel Rochl: Do Sokolče jsme přijeli bez dvou klíčových hráčů. Jedním je Nerada, který si odpykává trest a druhým hráčem je zraněný Třešňák. V zápase jsme hodně těžili z protiútoků. První poločas jsme zvládli dobře, v tom druhém nám soupeř vstřelil dvě branky a zaslouženě bere tři body.



Sestavy


SK Sokoleč
J. Gabriel [-] - M. Trumpus [-] , T. Svoboda [-] , R. Fink [-] (72. R. Hruška [-] ) , L. Křivánek [-] (82. M. Němec [-] ) , L. Svoboda [-] (61. T. Javorek [-] ) , T. Kozel [-] , T. Skokan [-] , V. Hlaváč [-] (61. J. Provazník [-] ) , L. Hruška [-] , D. Snop [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
D. Grégr [-] - M. Matys [-] , J. Cienciala [-] , L. Obermajer [-] (66. L. Mráz [-] ) , J. Jenčík [-] (78. L. Stracený [-] ) , D. Igbinosa [-] (46. M. Šum [-] ) , D. Dvořák [-] , V. Bartoš [-] (82. K. Rochl [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Neumann [-] , M. Tomanec [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Benák Petr - BEKEŠSKÝ Ondřej, LAMBEV Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: výhra domácích

Sokoleč sice zaváhala s posledními Průhonicemi, to se ovšem nemůže opakovat. Myslím si, že to tentokrát urve a zvítězí 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích